2 éve már hogy egyszer sem estem teherbe. Mit tehetek?
“ Férjem még nem volt kivizsgáláson "nem is nagyon vágyik" 😅 ami teljesen megérthető.”
Nem, nem ertheto meg. Ha o is akarja azt a gyereket, igenis menjen el a vizsgalatokra. Miert az az egyertelmu, hogy kizarolag a noket kell megvizsgalni?
S nő menjen sokszor fájdalmas és megalázó vizsgálatokra, az normális, de a férfinek egy adag cuccost kis pohárba termelni ciki?!
Menjetek el meddőségi klinikára és vizsgáltassátok ki magatokat.
Amúgy pedig a "lesz" egy sz.
Ha 2 éve próbálkoztok, és semmi eredményt nem tudtok felmutatni, az azért elég erősen meddőségnek számít már... Itt már lehet nem segít a "lesz, ami lesz" meg az "5 év múlva is ráér".
Én biztos nem várnék tovább, nőként először is nézetnék egy hormonsort, a pasit meg elküldeném spermavizsgálatra.
Hidd el, akkor sem megy semmi (kezelések/lombik) egyik percről a másikra, ha egyből megtalálják a problémát, márpedig az sem mindig sikerül könnyen.
Barátnőmék jóval több, mint egy éve lombikoznak, vagy még a stimulációig sem jutnak el egy ciklusban, vagy ha igen, akkor is egyszer sikerült eddig beültetésre alkalmas bogyókat összehozni, és abból sem lett terhesség. Pedig ők még így is magánba jártak a vizsgálatokra, hogy ne húzzák az időt azzal, hogy az államira várnak hónapokat...
Szóval én mindenképp javaslom, hogy induljatok el valamerre, ha tényleg babát szeretnétek.
1-2 válaszolóknak igaza van.
Nem világos nekem, hogy az az egyetlen nőgyógy. vizsg. a meddőség kiderítése érdekében történt? Ha nem, akkor menj el újra azzal, hogy 2 év alatt nem jött össze a gyerek. Ő megvizsgál (gondolom ilyen-olyan labort is csináltat), aztán ha annak az eredménye teljesen jó lesz, akkor a férjeden a sor. És akkor már nincs olyan, hogy vágyik vagy nem vágyik rá. A nőknek sem élvezet egy nőgyógy. vizsgálat, de ha kell, akkor kell.
Huszonévesen 2 év sikertelen próbálkozással én már 9 nőgyógyászon, 2 progeszteron al támogatott cikluson, egy clostibegyt cikluson, egy lombikos voltam túl és épp vártam az egy hónap múlva következő műtétem, ami után 3 hónappal meg is fogant a kisfiam.
Nem érdemes ölbetett kézzel ülni, vannak olyan problémák, amiknek nincs különösebb tünetük, "csak" a meddőség. Sokszor az orvosok is csak tappgatóz ak mire megtalálják a valódi okot, amit kezelni kell.
Ne várjatok, keressetek fel egy meddőségi központot, ott ingyen elvégzik a szükséges vizsgálatok nagyrészét.
(A férfinak első körben annyi a "vizsgálat" , hogy egy privát szobában egy műanyag pohárba kell önkielégítenie... Egyáltalán nem értem mi ebben az olyan amire "nem vágyik". Ha minden rendben van a minta alapján akkor neki nincs is további dolga.)
A férjed kap egy tégelyt. Valahol kiveri,beviszi a produktumot 40 percen belül.
Ez esik nehezére 2 éve?? Akar ő gyereket??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!