Mitől lehet emelkedett ösztrogén érték?
21.napi vérvétel
Ösztrogén: 1249 pmol/l
Progeszteron: 69,04 nmol/l
Pajzsmirigy szerencsere rendben van.
Elhízva nem vagyok (55kg, 165 cm)
Cukormentesen élek, és stresszesnek sem mondanám magam :)
Mik lehetnek fitoösztrogéntartalmú ételek? Tudnál sorolni párat, kérlek?
Se smink, se hajfesték :(
Arckrém csak.
Hmm, érdekes
Hajlakk, hajpakolók, illatszerek, kondicionálók, izzadásgátlók, borotvakrém, géllakk, körömlakklemosó, sminkek, testápolók, sminklemosó, arcpakolás stb
Kávé, cigi, alkohol
Ezek mind xenoösztrogének
Ahha, tehát egyszóval a kemikáliák.
És a fito? Pl.növényalapu?
Szerintem ha egész nap cukrozott szóját eszik cukrozott szójával az ember akkor se lesz csak attól ilyen magas ösztrogén szintje...
Nem kaptál semmilyen kezelést ebben a ciklusban? (pl clostilbegyt tabletta)
Nekem pl mikor covidos voltam következő ciklusban magasabb volt az ösztrogén szintem, mint szokott, szóval sokminden befolyásolhatja.
A másik, hogy számít a progeszteron és az ösztrogén aránya is, neked szép magas a progeszteron szinted, lehet ahhoz képest nem durva az ösztrogén, orvossal kell kiértékeltetni.
Nem, nem szedek semmiféle gyógyszert.
A 3.napinál 160 volt az értéke. Nem lehet az,hogy kitolódott az ovum, és pont a napján mentem vérvételre? De úgy tudom a ciklus első felében magas, nem a másodikban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!