Én és a párom február óta próbálkozunk a gyerek vállalással de valahogy mégsem jelez 2 csíkot a teszt…?
Figyelt kérdés
tanácsot vagy aki igy is jártas ebben segiteni ? ????18 éves vagyok a párom 19?2023. jún. 23. 07:50
2/7 anonim válasza:
Ne idegeskedj rajta, az a legfontosabb hogy nyugodtan állj hozzá mert akkor tuti sikerülni fog.
3/7 anonim válasza:
A tatanácsom, hogy gyerekvállalás helyett szerezzetek gy normális végzettséget, dolgozzatok és spóroljatok, meg várjatok még vagy 10 évet, és akkora talán lesz annyi eszetek, hogy tudjàtok, mi a teendő ilyen helyzetben.
4/7 anonim válasza:
Én azt tanácsolom, tedd hasznossa magad. Diakmeló, szeptembertől újra suli.
Itt a nyáriszünet, nem talalod fel magad ezért kamu kérdéseket gyártasz provokáció céljából.
Tanulj inkább
5/7 anonim válasza:
Legyszi ne is ess teherbe 18 evesen. Gondolom se normalis szakma, se munkahely, se stabil lakhatas nincs egyikotoknek sem. Elobb ezek legyenek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!