Elmennél pszichológushoz a helyembe, ha megvisel, hogy nem jön a baba?
Sziasztok.
Nagyon megvisel engem, hogy nem jön a baba.
25 éves vagyok. Csak fél éve nem jön, de szörnyen aggódok, hogy amiatt nem sikerül, hogy el van záródva a petevezetőm. :'(((
Sajnos volt már méhgyulladásom korábban baktériumfertőzés miatt és 2x felfázásom, így már el se tudom képzelni, hogy esetleg a gyulladás nem okozott összenövést.
A párom azonban nem engedi, hogy hamarabb elmenjek 1 évnél az átjárhatósági vizsgálatra.
Én olyan vagyok, hogy a biztos rosszat jobb néha előre tudni.:(
Régen én 4 gyermeket is szerettem volna. Nagyon családcentrikus vagyok.
Párom is bevállalt volna szívesen több gyermeket is, de lehet 1 se lehet nekünk.
:(
Sziasztok. Csak azért írok, mert terhes lettem! Pozitívat teszteltem 2 napja.
Hàt nagyon szégyellem magamat, hogy nem bíztam magamban és sokat sírtam. Igazából szörnyen megijesztett az orvos mikor mondta, hogy nagyon vigyázzak, mert meddő lehetek ettől a méhgyulladástól, mert hegesen gyógyul.
Én el se hiszem, de a hónapban pozitívat teszteltem.
Úgy èrzem 180 fokot fordult velem a világ és nagyon megnyugodtam. :)
Bár most azért bennem van, hogy ez még igen fiatal várandóság, de bízok.
Köszönöm nektek, hogy bíztattatok, mert a neten egyébként én sehol nem találtam pozitív sztorit méhgyulladás után.
En teli vagyok endometriozissal, fajdalmaim voltak tole, mutottek vele 2x is, elzarodasom, osszenovesem nem volt sehol. 2 evre ra lettem terhes, es elsore, pedig onmagaban ezek a hasi mutetek is novelik az osszenovesek eselyet.
Szerintem, ha ennyire ra vagy porogve a gyerektemara, tul gorcsosen akarod, akkor lehet, hogy pont emiatt nem sikerul.
Fel ev az nagyon rovid ido meg. Gyakoroljatok meg, es elvezzetek is, ne az legyen az egyuttletetek celja, hogy baba kell, mert ez tonkreteheti az egeszet.
Bizd ra magad a sorsra, nyugodj meg, tegyel magadnak vmi jot, csinaljatok kozos programokat, foglald el magad massal, es ne ezekrol olvasgass. Hamarabb jon majd akkor a baba is.
Nagyon sok olyan sztori van, hogy evekig ment a lombik, feladtak, elengedtek a dolgot, aztan hirtelen spontan osszejott. Tobbek kozott a baratnom is igy volt.
Nem láttam, mert közben pötyögtem Neked azt a hosszút :D
Gratulálok 🤗❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!