GAL babaváró vitamin ki szedi? Ki mit ajánl? Többi lent :)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Beszélgessünk :)

Van itt köztetek olyan aki a GAL babaváró vitaminjait szedte?

Mennyi ideig szedted? Illetve szedtél mellé mást is? Miben változtattál az eddigi élet módodon mikor kisbabát terveztetek?

A GAL vitamin mellett mennyi idő alatt estél teherbe?

2023. jún. 19. 18:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, azt szedtem. Nem kellett mellé más. 8 hónapig szedtem.

Semmin nem változtattam babatervezésnél. Előtte sem élte cigivel, alkohollal és normálisan étkeztem, mozogtam.

Nem kell túlpörögni...

2023. jún. 19. 19:30
 2/13 anonim ***** válasza:
Én szedtem, de iszonyú hányingerem volt tőle, úgyhogy abbahagytam. Pedig elosztottam úgy, ahogy ajánlják.
2023. jún. 19. 20:57
 3/13 anonim válasza:
Szia! Hosszú ideje próbálkoztunk, amikor megvettem először a GAL Babavárót, én egyáltalán nem voltam tőle rosszul, majd másodszor váltottam és elkezdtem szedni a GAL+ Babavárót (ettől sincs semmiféle rosszullétem) végre úton van a szerelmünk gyümölcse (1!! hónap sima Babaváró vitamin után). Előtte szedtem másféle vitaminokat is, többek között a nagyon dícsért Trimesztert is, de mint a példa is mutatja, nekem végül a GAL teljesített csillagos ötösre. A vérképem is tökéletes, már a sima GAL Babaváró szedése alatt tökéletes vérképem lett, pedig igazoltan vashiányos vagyok, amióta az eszemet tudom. Egy próbát megér a dolog, én úgy gondolom. Hajrá <3 :)
2023. dec. 11. 18:39
 4/13 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as, a kérdésem feltevése óta már úton van a babank, és márciusban meg is fog születni! Ugyanúgy mint neked, 1 hónap szedése után sikeresen megfogant. Előtte sokkal próbálkoztam sikertelenül. Gratulálok nektek!! :)
2024. jan. 4. 16:29
 5/13 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Te is a sima Gal babaváró vitamint szedted vagy a Gal +-t?
2024. máj. 27. 13:22
 6/13 A kérdező kommentje:
Kedves 5/5, GAL+ :)
2024. jún. 24. 19:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Most kezdtem el szedni a GAL+ babavárót, 2 hónapja volt egy kémiai terhességem, aztán múlt hónap nem jött össze, de borzasztó izgatott lettem amikor rátaláltam ezekre a véleményekre! Remélem kifejti csoda hatását és köszönthetjük a kis csodánkat majd hamarosan mi is!
aug. 8. 10:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is volt múlt hónapban egy kémiai terhességem. Remélem ez a hónap már sikeres lesz. Előző hónapban és most is a sima Gal babavárót szedem, de már megrendeltem én is a Gal+-t.
aug. 8. 13:04
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia 8-as! Sajnálom hogy így jártál te is :( Ha gondolod küldj majd update-et hogy hogyan alakul a hónapod. Szurkolok nagyon!

Előző voltam

aug. 8. 13:18
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát ma reggel csináltam egy korai tesztet, szerdán kellene megjönnie és negatív lett. Úhy, hogy erről a hónapról is ennyit.

8-as voltam.

9-es Ti mióta próbálkoztok?

aug. 9. 06:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!