Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mit csináljak ha már kajak...

Mit csináljak ha már kajak felidegesit hogy nem jön a baba?

Figyelt kérdés
Eddig szomorkodtam, és bíztam a következő hónapban. De mostmár nagyon idegesít és inkább mérges vagyok. Ez amúgy normális vagy kezdek megbolondulni?
2023. jún. 14. 11:10
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen.

Próbálom én is kizárni és nem rágörcsölni.. Csak nem könnyű :(

2023. jún. 20. 09:44
 22/24 anonim ***** válasza:
68%
Szia Kedves kérdező! Megértelek hogy idegesít engem is idegesit lassan 2 éve hogy szexelünk a semmiért ( na jó nem a semmiért de néha úgy érzem)és nem jön a baba . A férjemnek nagy bajok vannak a spermáival ugyhogy az életem néha ugy érzem nem ér semmit . Én is ideges ,csalódott és öszintén? Irigy is vagyok mert nem ezt érdemeltem mégis ezt kapom :(
2023. júl. 3. 14:02
 23/24 anonim ***** válasza:
65%
3 évnél járunk minden vizsgálatunk remek… a tudat, hogy nem találnak problémát amit kezelhetnének elég elkeserítő. Remény, izgatottság, csalódottság, feszültség, idegesség, önutálat, lemondás, ezek felváltva voltak jelen az elmúlt másfél évben. Szerintem rendben van amit érzel. Most volt meg, egy éve még sírtam volna de már kezdem elengedni ezt az egészet.
2023. júl. 10. 15:00
 24/24 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, mindenkinek nagy kitartást aki egy cipőben jár velem :(
2023. júl. 11. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!