8 éves gyerekkel a Dunán kaják túra szerintetek bevállalható?
Ha teljesen magabiztosan úszik, akkor simán bevállalnám.
7évesem van és sajnos nem tud még úszni. ennek ellenére pl karúszóval teljes nyugalommal bemegyünk a Duna sodrásába is, mert az tök jó buli. Egy jól úszó gyerekkel és mentőmellénnyel nem lehet gond -persze, ha ő is akarja.
Akik azt írják, hogy elég, ha jól úszik, azok ugye tisztában vannak vele, hogy a Duna tele van örvényekkel, erős sodrású, és sok olyan felnőtt ember fulladt bele, akik amúgy jó úszók voltak, és talán nem is pánikoltak, mert ha valaki bepánikol, akkor hiába jó úszó, a Balcsiba is belefullad.
De a kérdésre válaszolva. Most nem jött át nekem, hogy te is elkísérnéd-e, vagy nem.
- Ha elkísérnéd, és vele lennél egy kajakban (mivel van 2-3 személyes is), és egy csendesebb részén lenne a túra, akkor mennénk.
- Ha 30 gyerekre lenne 2-3 felnőtt, vagyis nem tudnak maximálisan figyelni, és nem csendes ágában kajakoznának, akkor nem engedném. Max. akkor ha tudom, hogy kiskora óta kajakban ül (szóval nem most látott először kajakot közelről), ismeri a szabályokat és az egyensúlyát.
Szerintem,keress egy szobàt és zàrd rà,a kulcsot meg dugd el ,hàtha nem lesz baja...
Mellényben nem lehet baja!
Bàr az tényleg érdekes kérdés,amit vki felvetett,hogy a mostani nyarak mennyire engedik a több óràs napon létet,màr ha épp nem 15 fok van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!