8 éves gyerekkel a Dunán kaják túra szerintetek bevállalható?
Figyelt kérdés
Mentőmellényt fog viselni.2018. máj. 24. 05:05
11/18 anonim válasza:
Szerintem nem.
És inkább legyek túl parás,vállalom is,mint az egyik válaszoló, aki úszni nem tudó 7 éves gyereket (!) karúszóval bevisz a Duna sodrásába...:-:-(
12/18 anonim válasza:
11: Na az sem normális. Karúszó sz..rt sem ér. Mentőmellény ér valamit, az nem tud leesni.
13/18 anonim válasza:
Ha azt nevelitek a gyerekeitekbe,hogy mindentől félni kell,semmire sem képes stb.abból a gyerekből szerintetek milyen felnőtt lesz?!
Értem én,hogy féltitek.Mindenki félti!De ilyen alapon tényleg mindenhol "veszély" leselkedik rà.A szülő dolga,hogy megóvja,de ne úgy,hogy bezàrja...
14/18 anonim válasza:
Az 5-ost rossz volt olvasni is. A karuszo meg egy strandon sem sokat er.
15/18 A kérdező kommentje:
Délelőtt mennénk, szigetközben, tapasztalt kajakosokkal, a gyerek nem vízbiztos, de mindenki más igen, a partközelben mennénk több kajakkal. Ha baj van így a segítség megoldott. Maga a túra kb 2 óra oda, 1 vissza. Én vagyok az anyuka. És nagyon szeretném ha a kisfiammal osztozhatnék az élményben, kalandban, de veszélybe nem.akarom sodorni. Köszönöm mindenkinek hogy időt szántatok rám, és megírtátok mit gondoltok.
2018. máj. 25. 05:08
16/18 anonim válasza:
Szóval ez ennyi összvissz? Egy nap és 2+1 óra evezés a vízen? Ilyen paraméterekkel amit legutóbb leírtál (délelőtt, part mentén, "konvojban") már igen, elvinném, valahogy az én fejemben a kajak-túra egy több napos dologgá állt össze. Gondolom a protokollt úgyis megtanítjátok neki, borulás esetén miképp viselkedjen a mellényben, hogy helyezkedjen, amíg segít valaki, meg parti vízekben, több kajakban/kenuban sok rutinos emberrel, feltételezem a "delikvens" hajóját előről/hátulról közrefogva nincsen ebben egy dekányival több kockázat így már, mint egy mezei biciklis kiruccanásban. Ez még túrának is alig mondható, veteránokkal simán mehet, élvezni fogja a gyerek.
17/18 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy egy több napos túra, de ez a pár óra, főleg, hogy ott leszel, simán.
18/18 A kérdező kommentje:
Minden rendben volt. :) Köszönöm a bátorításokat. A motorcsónak ősök sajnos rontják az élvezetet...:(
Következő terv,hogy elmegyünk a Szigetközben valami nyugisabb ágra.
2018. máj. 28. 05:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!