Mit csináljak ha már kajak felidegesit hogy nem jön a
baba?
Nem tudom miért kéne ehhez pszichológus... Kit nem idegesít, hogy másoknak egyből összejön, te meg vársz egy csomót. Nálunk is minden rendben, de elvetèltem a 8.hèten. Azóta nem jött össze újra. Persze, hogy idegesít.
2023. jún. 14. 21:35
Én medőségit kerestem 6 hónap után egy hormon szart sem ér, főleg ha még nem is kezelik.
Keress rendes dokit és menjen a párod is.
Nálunk is neki alig volt spermája + én meg még azokat is megöltem, így fel sem jutottak.
Ahol vizsgálták ott azt mondták ezzel inszem sem ajánlott egyből lombik(azt én már nem v@laltam volna, volt már két felnőtt gyerekünk) de teherbe esést segítő gél segített és itt a 4 éves fiúnk.
2023. jún. 14. 21:41
13/24 A kérdező kommentje:
11. Mióta próbálkoztok? Borzasztó ez az érzés...
12. 6 hónap után fogadtak és ki is vizsgáltak? Úgy tudtam hogy csak 12 hónap után foglalkoznak az emberrel. Megkérdezhetem hogy hova, melyik intézetbe vagy orvoshoz mentél? A páromat még nem vizsgálták.
"teherbe esést segítő gél " Ez micsoda? Sikosító lenne?
Igen síkosító beírod a neten kiad több félét.
Akkor még volt maszekba, olyan dokit kerestem akki medőségi nőgyógyász. Budapesten van, mivel fizettem és a korom is közelített a 40 hez nem volt gond.
Amúgy honnan tudja mióta próbálkoztok te azt mondasz amit akarsz
2023. jún. 15. 09:24
15/24 A kérdező kommentje:
11-es vagyok. Ez hülyeség, hogy egy évet kell várni a doki előtt. Nem feltétlenül. Nekem pl rendszertelen ciklusaim voltak, így már a próbálkozás előtt felkerestem a nőgyógyászt. IR és pajzsmirigy alulműködés derült ki. Ezek kezelve vannak. Az eredményeim tökéletesek voltak. Nem vártuk meg az egy évet. 8 hónap után én elmentem átjárhatóságira, a férjem pedig spermavizsgálatra (DNS fragmantàciót is néztek nem csak sima volt). Mindkettő rendben volt. A következő hónapban sikerült, szóval 9 hónap próbálkozàs után. Februárban vételtem el. Vártunk két ciklust. Azóta még nem sikerült újra. Ti mióta próbálkoztok? Egy éven belül nem kell izgulnia, de a csodára várni is hülyeség, úgyhogy egy spermavizsgálat nem ártana.
2023. jún. 15. 12:39
17/24 A kérdező kommentje:
Már mérgemben, pont ma elhatároztam hogy valamerre el kell indulni mert ez így nem állapot csak felesleges hónapok. Így kértem a férjemnek egy időpontot vizsgálatra. 15 hónapja próbálkozunk.
Engem már egyszer vizsgáltak de nagyon semmi nem történt ,közölték hogy még egy fél évet próbálkozzunk.. De mostmár valamit jó lenne lépni.
Sajnálom hogy így jártatok. Remélem mi hamarabb megint sikerül nektek és mostmár veletek is marad.
17# köszi én szorítok nektek.
2023. jún. 15. 15:53
19/24 A kérdező kommentje:
Szia kedves kerdezö. Abszolút nincs baj azzal ha felidegesit, mindenkit felidegesit ha végignézed ahogy összes ember körülötted teherbe esik, te pedig csak probálkozol hónapról hónapra. 3 évig próbálkoztunk az exemmel 1 vetéléssel, tönkre is ment a kapcsolatunk. Most a jelenlegi páromtól vagyok 9 hetes terhes és tudod hogy? Nevetni fogsz, de agyban eldöntöttem hogy úgysem tudok teherbe esni, nem lesz gyerekünk, inkább elkezdtük a jövöt tervezni hogy autót veszünk, hàzat èpítünk. Annyira elhitettem magammal hogy már én se akarok gyereket mert sok volt a csalódás és sirás minden hónapban, hogy végül azonnal teherbe estem. 😂 nekövesd a példám, csak felhoztam hogy sokszor tényleg az segit ha “már nem akarod” csak jön. Most viszont az agyamban táplálni kell hogy mégis akarom ezt a gyereket mert összejött. 🤔 nagyon nagyon drukkolok hogy te is átélhesd ezt ❤️ szivböl kivánom a legjobbakat
2023. jún. 20. 08:40
Kapcsolódó kérdések: