Szoptatás alatt mi segít megtartani a terhességet?
Nagyon ,,cicimanias" a 20 honaposom , tervben van a közeljövőben a leszoktatas, de addig is arra lennék kíváncsi, hogy valakinek volt e valami, ami bejött. Tudom, hogy sokan simán teherbe esnek szoptatás alatt is, de nekem 2 kémiai volt, semmi más. Ebben a hónapban csináltam először ovu tesztet, tehát tudom mikor volt peteéresem.
Nem görcsölök rá, de zavar, hogy nem jön össze, pedig elvileg jókor (is) vagyunk együtt.
Nem befolyásolja
Ha a terhesség nem problémás eleve, akkor ha terhes tudsz lenni, ennyitől nem megy el
Annak kindig más az oka
(Van csopi a szoptatás melletti fogantatással kapcs, és a Tandem szoptatunk téma is hasonló a face-n)
1 évet szoptattam közösen őket..
Mivel a nagy 9 hónapos koràban már terhes voltam a kicsivel..
Viszont akkor nem lenne pozi teszted sem.
Mivel a hcg hormon nem termelődne, ha nem ágyazódna be.
Szóval ha tudsz teherbeesni, vetélést nem okoz.
Jellemzőbb, hogy már a tüszőrepedés sem történik meg.
3.
Hármas válaszolóval egyet értek!
Szoptatás alatt estem teherbe, ráadásul kétpetéjű ikreink lesznek, így hát nem volt gond 2 petesejt megtermékenyülésének és beágyazódásának sem.
Elég sok tejem volt még, most vagyunk 18 hetesek, kb 1 hónapja apadt el a tejem teljesen, így is még cumizik rajta altatáskor de lényegesen leszoktatta magát így a kisfiam :)
Az ikrek fejlődésével sem lett gond, és én is rendben vagyok.
Vitamint szedni kell és mellette még a sok vitamin dús étkezés!
Azt elfelejtettem, hogy én is első adandó alkalommal estem így teherbe! 🤭
8 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!