3.napi vervetel illetve 21 napos valaki tud segíteni hogy ezek jók e?
Sziasztok! Lassan másfél éve szeretnénk babát de nem nagyon jön össze meddőségi Központba járok decemberben kaptam clostilbegyt tablettát mert alacsony volt a progeszteron szinten nem volt pete eresem, januárban pozitív lett a tesztem de a baba nem maradt meg februárban missed ab lett a vége mert nem fejlődött tovább, most újra kezdtem a vér veteleket és ezek a legfrisseb eredményen:
TSH 2,360 mU/l
Anti-TG 16,2 IU/ml
Anti-TPO 21,5 IU/ml
LH 3,2 U/l
FSH 6,67 U/l
Ösztratidol 124 pmol/l
Tesztoszteron 1,65 nmol/l
Prolaktin 44,27 UH ng/ml
Ez volt 04.21.en
21 .napos vér vetel pedig 05.10. Én progeszteron szint 8,1 U nmol/l
És 05.17.en voltam dokinál akkor mondtak hogy kicsit magas a Prolaktin szintem arra írt fel bromocriptin tablettát és megint clostilbegyt tablettát a 3.naptol. 5 napon keresztül 2×1 et szerintetek ezek milyen eredmények mert igazából semmit nem mondott az orvos csak fel írta a gyógyszereket.
A referencia tartomány is megvan adva csak le maradt
A TSH nálam 2,360 mU/l , 0,270-4,200 a referencia tartomány
Anti TG 16,2 IU/ml nálam <40,0 a referencia tartomány
Anti TPO 21,5 IU/ml <35,0 a referencia tartomány
Tesztoszteron 1,65 nmol/l 0,00-2,90 a referencia tartomány
Prolaktin 44,27 UH ng/ml nálam 3,34-26,70 a referencia tartomány, az LH ,FSH ,és Ösztratidolnal nincs megadva referencia tartomány
Na, ez érdekes, de akkor azért nem adtak semmit, mert ez alapján jó. Én még nem láttam olyat, ahol ilyen tág a határ tesztoszteronnál, de az nem jelenti azt, hogy nincs.
A TSH tartomány ilyen szokott lenni, de az becsapós, mert terhességhez az a jó, ha 2 alatt van. Nekem a legmagasabb 2,53 volt, de azzal se foglalkoztak még. 3körül azért már szoktak, az babához sok, hiába lenne jó amúgy baba nélkül. (Nekem magától lement 2 alá, mert azért az változik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!