Olyanokat kérdezek akiknek 40-50 napos ciklusaik vannak és voltak hormonsoros vérvételen. Nálatok volt peteérés?
Szia!
Kb soha nem volt tankönyvi ciklusom, egy időben nagyon rövid volt, kb 20 nap, de akkor kb mindig így jött meg, első hónapban terhes lettem, aztán szülés óta meg 40-45 napos lett, most a második próbálkozós ciklusban fogant meg a második babánk :)
Egyes válaszoló:)Vezetek görbét mióta próbálkozunk azokkal felfegyverkezve mentem, azért is lepett meg hogy szerinte esetleg már a pé-m se biztos, mert ciklus elején 36.4-36.5 körül van az alaphőm és ovu után azért megemelkedik a hőm 36.8 -36.9 -37C ra..szóval megvan az emelkedés, meg nem is esik le alaphő alá, csak míg másoké a luteális szakaszba megnyugszik az enyém nem.:/
IR-em nincs azt megcsináltattam múlt hónapban.
Amit az Endodoki adott vérvételi papírt a 5-25 napon kell menni és a megszokott általános semmi extra kiegészítése nincs. Ebből a vérvételből elvileg már majd lehet következtetni, hogy pco, pajzsmirigy probléma játszik e..
Kettes, hármas válaszoló :) Kicsit megnyugtattatok.
Gratulálok nektek a gyerkőcökhöz!:)
Anyumnak is ilyen ciklusai voltak.Mi is 3-an vagyunk testvérek ezért nem is kételkedtem eddig abban, hogy nekem így lehet babám, csak most már 8 hosszú ciklus után azt éreztem talán nem árt ha mégis megnézetem magam, hogy miért is nem jön össze.Hosszú lesz mire a két vérvételi eredménnyel vissza mehetek a doktornőhöz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!