Hogyan lehet a tesztoszteron szintetn természetes mód csökkenteni? 30/N
1.540 nmol/L lett
Ref.tartomány: 0,290-1,210 nmol/L
Nekem is áprilisban volt. De nekem már nincs időm várni. A te korodban simán lehet, egy egyszeri véletlen. Nagyon sok terhesség végződik vetéléssel. Én siman próbálkoznék. Vagyis így is próbálkozom 🤭
Mennyire súlyos az IR-ed?
GLÜKÓZ:
0.perc - 4,4 mmol/L
60.perc- 8,3 mmol/L
120.perc- 5,1 mmol/L
INZULIN
0.perc- 3,3 mIU/L
60.perc- 78,8 mIU/L
120.perc- 78,2 mIU/L
HOMA-IR: 0,6
Hú, ez nagyon érdekes, mert az elavult nézeteket valló dokik, akik csak a HOMA indexet nézik, az mondanák, gyönyörű,mert bőven 2 alatt van. A kezdő cukrod is tökéletes, de a 60perces elég magas. Aztán szépen csökken, de nem éri el a kezdőt. (A 120perc tényleg 120 volt?)
A kezdő inzulinod is mesebelien alacsony, viszont ahhoz képest a 60perces baromi magas(van, ahol azt mondják, 60alatt legyen, van, ahol azt, hogy nem lehet több a kezdő ötszörösénél), de itt egyik se teljesül. A legrosszabb viszont, hogy a 120percesre szinte semmit nem csökkent. Tényleg annyira szokatlan így egyben, hogy mindenképpen (jó) dokinak kell kiértékelni. Én arra tippelnék, hogy valami van, de nem biztos, hogy IR, lehet, hogy glükóz intolerancia, vagy mit tudom én, mik vannak még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!