Hogyan lehet a tesztoszteron szintetn természetes mód csökkenteni? 30/N
1.540 nmol/L lett
Ref.tartomány: 0,290-1,210 nmol/L
Teherbeesés eddig is megvolt. Illetve 1x összejött, csak sajnos nem maradt meg :/
Megírom majd estefelé az eredményt :)
Megjott a leletem
A tesztoszteron ref.tartomanya: 0,290-1,210...nekem 1,270 lett most, múltkor 1,540..szoval valamennyire csokkent de nem az igazi.
Viszont az LH es FSH arany roszabb lett. Most LH: 9,40, FSH: 7,50
Multkor LH: 8,80, FSH: 7,40
Emiatt elvagyok keseredve :((
Dieta, mozgas, vitamin, minden van. Akkot miert lett ennek az aranya rosszabb??
Ennyire ne vedd komolyan, majd az orvos mondja, ha van okod aggódni.
Csökkenteni akartad, a cél teljesült. Tavaly módosították a tartományt, előtte tökéletes lett volna. Most is alig lóg ki. Én ilyennel már simán megnyugodnék. Nekem 1,32 volt és így se izgulom halálra magam. Próbálok figyelni az IR diétára, iszom a teát és megyek endokrinológushoz. De kétlem, hogy egy minimális tesztoszteron eltérés lenne a terhesség akadálya. A meddőségis doki se ijesztgetett, szerinte ez semmi.
Őszintén, én azt nem is néztem, pedig gondolom, nem jó, mert eltérő mértékegységben volt megadva, de az egyik az alsó határhoz, a másik meg a felsőhöz volt inkább közel. Így is sikerült teherbe esnem, már csak meg kell tudni tartani. Eddig minden doki szerint rendben van. Végre sikerül bejutnom endokrinológushoz, majd, ha ő rám ijeszt, akkor beparázom, de orvos nélkül minek idegeskedjek? Úgyse tudok vele mit kezdeni egyedül. Majd csinálom, amit mond.
Jó felfogásod van, irigyellek!:)
Én azóta a netet böngészem, tiszta hülye vagyok..
Mikor mész dokihoz?
Nekem áprilisban volt vetélés, azóta nem mertem próbálkozni. Félek ugyanaz lesz a végkifejlet.
De amíg normális vérképre várok csak az időtelik és lehet így is összejönne...áh.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!