Hogyan lehet a tesztoszteron szintetn természetes mód csökkenteni? 30/N
1.540 nmol/L lett
Ref.tartomány: 0,290-1,210 nmol/L
Többi hormonba nem zavar bele?
Illetve a ciklus hanyadik napjától?
Én borsmenta teát olvastam. Barátcserjét sokan dicsérik, de sokaknak meg nagyon megzavarja a ciklusát, azt nem tudom, tesztoszteron csökkentésére jó-e.
Borsmenta úgy tudom, nem zavarja meg, de saját tapasztalatról még nem tudok nyilatkozni, mert nem túl rég kezdtem és most volt vetélésem, szóval már maga a terhesség és a vetélés megzavarta😕 Azt sem tudom, hogy csökkent-e, mert még nem volt mérés.
Viszont a magasabb tesztoszteron általában valami másnak a jele, azt is kezelni kellene. Nekem pl.valószínűleg enyhe IR-em van, olyankor is magasabb szokott lenni.
Igen nekem is IR és nekem is vetélés volt :(
Szerintem a fodormentára gondolsz :)
Igen, arra gondoltam, bár, úgy tudom mindkettő csökkenti, de a fodor jobban.
Nagyon sajnálom☹️ Drukkolok neked is, hogy minél hamarabb sikerüljön a baba!🤞(Meg magamnak😁)
#6! A teát nem is a másik kettő helyett kell inni, hanem mellette😂 Én például addig is sportoltam, viszont rettenetesen étkeztetem, természetesen a diétát is elkezdtem, amikor kiderült. Nem hiszem, hogy bárki kizárólag egy teától várna csodát.
Szia, holnap megyek vérvételre május óta :)
Kiváncsi leszek. Nem is "próbálkoztunk" addig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!