Lombikosok!Ha a clear blue 25-ös tesz azt ìrja et+9.-en hogy 2-3 hèt az jò eredmèny?Aki csinàlt ilyen tesztet ebben az időben,akkor mit mutatott?
Figyelt kérdés
Megvagyok ilyedve,mert elszineződès làtszik a wc papìron tegnap òta törlèsnèl 🥺Lehet megeröltettem volna magamat vagy 2 baba tapadt volna meg?et+7 től màr 10-es teszt pozitìv volt.2db 5 napos embriòt kaptam vissza.
Kèrlek ,ìrjatok tapasztalatot.🥺
#lombik #Elszineződès a wc papìron
2023. máj. 12. 09:26
31/34 A kérdező kommentje:
Nagyon vilàgos barna nèha,inkàbb sàrgàs krèmes is gondolom a progeszteron kùppal jön ki...Valmikor többnek tűnik,de ugyan olyan halvàny ès valamikor meg se hìre se hamva.Most dèlben is feltettem egy cyclogest kùpot(reggel-este szoktam)hàtha segìt, plussz a megszokott progeszteron exeltist.Holnap megyek a hivatalos vèrvètelre a klinikàra ès gondolom,hogy amikor meg lesz az eredmèny,akkor dokihoz beküldenek.Itt az a furcsa ,hogy fekszek egèsz nap,max kajàt csinàlni kelek fel ès fürdeni,wc-zni,de az is max 10 perc ès ràdadàsul reggelre jött ki,amikor este vagy 8 òràt feküdtem reggelig egyhuzamban 🤷♀️🤦♀️nem èrtem..
2023. máj. 16. 15:09
32/34 A kérdező kommentje:
Gondolom ,ha hematòma lenne,akkor èlenk piros vèrzèsem lenne vagy nem?Mèhen kìvüli nem hinnèm ,mert magas hcg-m van ès duplàzòdott is.Kezdődő vetèlèst meg azèrt nem tudom elkèpzelni mert mèg progeszteron injekciòt is hasznàlok a sok kùp ès szàjonàt szedhető mellett...Emellett ,hogy lehet barnàzni🤦♀️
2023. máj. 16. 15:13
33/34 anonim válasza:
Nem ijesztgetésből de sajnos a világ összes progeszteronja se állitja az embrió elhalást és emiatti pecsételés ha vmi gáz van a kis bogyóval (már pedig a legszebben osztódó embriónál is lehet genetikai gebasz). Amíg viszont szépen nő a HCG addig szerintem ettől nem kell tartani :) akár fertőzéstől is lehet ez az állapot. Orvossal nem tudsz beszélni?
34/34 anonim válasza:
Ki mondta a naphosszat fekvést???
Élj normálisan, sétálj sokat, hogy a méhed folyamatosan kapjon oxigénben gazdag friss vért. Felejtsd el a fekvést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!