Lombikosok!Ha a clear blue 25-ös tesz azt ìrja et+9.-en hogy 2-3 hèt az jò eredmèny?Aki csinàlt ilyen tesztet ebben az időben,akkor mit mutatott?
Figyelt kérdés
Megvagyok ilyedve,mert elszineződès làtszik a wc papìron tegnap òta törlèsnèl 🥺Lehet megeröltettem volna magamat vagy 2 baba tapadt volna meg?et+7 től màr 10-es teszt pozitìv volt.2db 5 napos embriòt kaptam vissza.
Kèrlek ,ìrjatok tapasztalatot.🥺
#lombik #Elszineződès a wc papìron
2023. máj. 12. 09:26
21/34 A kérdező kommentje:
Ma nèzettem mèg egy hcg t mèg vàrom az eredmènyt.Mennyinek kène lennie,ha pènteken volt 449?
2023. máj. 15. 12:38
23/34 A kérdező kommentje:
1545 lett mIU/ml lett az eredmeny az jò? 🙂
2023. máj. 15. 13:27
24/34 A kérdező kommentje:
Most vagyok 3 hetes 4 napos
2023. máj. 15. 13:27
25/34 A kérdező kommentje:
Bocsi fèlrenèztem pont ma vagyok 4 hetes 🙂
2023. máj. 15. 13:28
26/34 anonim válasza:
Leírták neked, hogy 1000 fölött jó . Neked 1545…. Ennek értelmezése megy?😅
Elhiszem, hogy szétkürtölnéd a világnak , hogy sikerült teherbe esni. Viszont azért a szövegértés mehetne. Egy gyerek nevelése ennél csak bonyolultabb lesz.😉
27/34 A kérdező kommentje:
Jaj nem azèrt csak nekem mèg mindig magasnak tűnik az èrtèk 😅
2023. máj. 15. 14:22
28/34 A kérdező kommentje:
Ha valaki mèg erre jàr megtudnà mondani,hogy ha duplàzòdik a hcg 2 naponta,akkor nem lehet mèhen kìvül a terhessèg ugye? Mert enyhe barnàzàsra keltem màrmint kimentem wc re ès megint ott volt törlèsnèl az a vilàgos barna folyàs csak ugye több mint eddig.Volt màr valakinek ilyen ès megmaradt a baba?
2023. máj. 16. 09:26
29/34 anonim válasza:
Mikor mész az orvoshoz vissza? Amíg hüvelyben használod a progeszteront, előfordulhat barnázás, amíg nem élénkpiros, és bő a vérzés, addig aggodalomra semmi ok.
30/34 anonim válasza:
Nekem erre Rutascorbint javasolt a doki, ha jól emlékszem 3*1et és 3*2 Magnerotot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!