Lombikosok megnyugtatna valaki?
Sziasztok. Kedden lesz leszívásom. 20 feletti tüszőt mondott az orvos. Nézett egy ösztrogén vérvételt. 5900-as értéket kaptam (referenci tart.: <10827 pmol)
Bennem van a fèlsz a túlstimutól, viszont az értèk kevèsbe óriási, hanem normál tartományban van.
Amit most érzek, az erős haspuffadás. Már a stimu 6. Napja óta kb. Nem vagyok rosszul, csak érzem a hasam nyomódik.
Ekkora tüszővel de ilyen értèkkel elkerülhető?
Az ösztrogén még nem sok és attól hogy 20 tüsző van nem biztos, hogy durva hiperstimuláció lesz.
Nekem mikor bementem a műtőbe azt mondták 21 van, végül 15-öt szívtak le és 12 volt megtermékenyíthető, a hiperstimus tünetek 3 napig tartották utána. Nem volt kellemes az a 3 nap, de közelében sem voltam a kórházas-életveszélyes állapotnak. Feszült a hasam, nehéz volt járni, de tudtam enni, inni, és tényleg csak pár nap volt. Ennyit megér a siker és minden lombikból adódó nehézségre azt szoktam mondani, hogy a szülés tuti rosszabb lesz.
Köszönöm:)
Megteszek mindent azért hogy elkerüljem.
Ezt tudod hogy alap esetben az ösztrogén ilyenkor mit jelent? Ha valakinek extrem magas akkor előrelàthatólag túlstimus?
Köszi hogy leírtad a történeted:) erőt veszek:)
Szia:)
Minden rendben. A beültetés után vagyok 2 nappal:) minden a legnagyobb rendben.
Ami kicsit zavar, azaz, hogy semmit nem érzek, és már most félek a csalódástól.
Csodás picit kaptunk vissza, minden olyan amilyennek kellett lenni. Beültetést meg se éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!