A fèrjemmel egy ideje tervezzuk a babat Viszont mi londonban elunk es nem nagyon bizunk az eddig elhangzottak miatt az itteni orvosokban valaki aki mar szedett terhes vitamint ami ra segit a baba meg foganasara melyik vitamin volt az ami bevallt?
Nekem vegyes tapasztalataim vannak. Meddőségibe jártunk Londonban, és nagyon lassan haladt minden. Viszont alaposan kivizsgálástak, több probléma is kiderült. Nekünk lombikot javasoltak, de még a várólistára való felkerülésre is várni kellett. El sem jutottunk oda, hogy fogadjon valamelyik kórház.
Végül hazaköltöztünk (nem emiatt) és 4 év után otthon spontán megfogant a babánk.
Örülök, hogy így alakult, mert veszélyeztetett terhes voltam, több hétig kórházban feküdtem megfigyelésen, Londonban ez ki se derült volna, valószínűleg meg sem maradt volna ott a baba. Nagyon lazán veszik az egészet, ami egy probléma mentes terhességnél rendben van, de egyébként meg kockázatos.
Viszont választhatsz hogy szeretnél szülni.
Állami ellátásba simán lehet, hogy hónapok. Múlva kapsz időpontot... Addig összegyűlhet a "holiday"-ed...
Magánban meg kérj úgy, ahogy neked jó.
Nem egy külföldön dolgozó ismerős így csinálja. Mikor hosszabb szabadságra jön, elintézi az éves orvosi szűréseket.
11.Nagyon orulok neked🙏🏻🥰legyetek nagyon boldogok es egeszsegesek
12.Nem tudok soha hosszabb idore menni 3havonta tudok haza jarni 1-2hetre otthol elnek a szuleim a testvereim probaltam mar otthol is de mire idopontot adtak volna mar jonnom kellett vissza mert mar elis telt aza masfel het sajnos ez van😢
Az unokatestvérem nem Londonban, de Angliában él. A terhesség alatt alig néztek rá. A szülés pokol volt, senki nem nézett rá, végül császározták. Azt hittük sose lesz meg a baba, olyan sokáig hagyták szenvedni. Aztán a baba hányt, nem tudták mi az (valószínűleg a magzatviz, de ott nem tudták). Csak emiatt nem rakták ki rögtön császár után a kórházból. Védőnő alig látta és mindig új védőnő van. Mivel kint szeretnének végleg maradni, ezért nem jött haza szülni. Az itthoni egészségügyet szidjuk, de itt legalább megnéznek terhesség alatt.
A kérdésre is válaszolok. A második babánk nehezen jött össze, hiába szedtem bármit. Végül leálltam mindennel, elengedtem a dolgot és sikerült. Szerintem nem a vitaminokon fog múlni, hogy sikerül-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!