Ezzel az eredménnyel neki lehet állni lombiknak?
Megjött 2 leletem kérlek segítsetek értékelni! Továbbá ha tudnátok jó immunológust ajánlani nagyon jó lenne, kovács mónikához csak január 12 van időpont de a lombikot meg január elején kezdenénk. Most szerintetek így elkezdjük a szurikat, stimulációt? Úgy elkeseredtem hogy megláttam milyen magasak az értékek. Továbbá mi a jelentése pontosan a plusszos értékeknek? Most mit csináljak?😭😭😭
hát ezek nem a legjobb, de abszolút nem is tragikus értékek.
szerintem ne a gyakorisokat kérdezd meg erről, hanem a lombikos orvosotokat. szerintem ő azt fogja javasolni, hogy várd meg a 12.-i vizsgálatot.
Közbe felhívtam a dokit tudott adni 4.re. a lombikos orvos pedig szokás szerint azt mondaná hogy nem olyan lényeges vagy nem kell vele foglalkozni. De döntöttünk, váltunk intézményt is.
Igaz pár hónappal később lesz a lombik vagy így lehet nem is lesz rá szükség, de ha lesz baba megéri a várakozás.
Írni fogok mindenképp.
Dr. Antritter Zsófiát keresd meg. Nekem magas NKra ő írt LDNt.
Lombikba meg ne menj anélkül, hogy ne lennél rendben!
Első lombik sikeres volt.
Antritter Zsófia mellett dr Naszódy Péter endokrinológus segítségével.
Szerdán megyek dr.kovács mónikához meglátjuk mit mond. Viszont ma megjött a th1-th2 citokin arány is szerintem az sem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!