Ezzel a sperma eredménnyel sikerülhet a spontán teherbeesés?
Persze lehet, elvégre egyetlen egy jó is elég.
Ott vannak a referencia értékek és ezek alapján azért nem sima ügy. (Nem is reménytelen)
Lehetne több az ossz sperma szám. Illetve ami nagyobb gond hogy kevés a jól mozgó sperma szám.
Szerintem egy kis vitaminnal és odafigyeléssel a referencia értékekre lehetne turbózni mindent.
No persze nem én vagyok az orvos, csak én is bemérettem magam.
Mi hasonló eredménnyel 2 éve várunk a babára. Lombikot javasoltak, most várólistán vagyunk. De azért minden hónapban rajta is vagyunk, meg a férjem szed vitamint (attól nőtt a mennyiség), mert sose tudni.
Mióta próbálkoztok?
Úgy néz ki, valamit benéztem. :S :(
Valóban magas az össz létszám, csak a jól mozgók száma alacsony. (abszolút értékben jobban néz ki)
Bár ez a mozgásképtelenség szerintem továbbra se elhanyagolhat mértékű gond.
140M van összesen, ennek csak a 8%-a normál alakú, és csak a 35%-a mozog rendesen. Összesen 3.9M megfelelő van.
Nálunk első mintában 600e volt teljesen megfelelő kinézetű és jól mozgó, a másodikban 4.4M (3 hónapos vitamin kúra után). Nekünk egyértelműen lombikot javasoltak.
Kérdező, nektek mit mondtak rá? Hogy elég lehet spontán teherbeeséshez is? Vagy inszemhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!