Lehetséges a spontán teherbeesés?
Egyenlore? Miert 2,5 ev nem volt eleg varakozas? Van h a gyogyszer nem karos ,hanem pont h segit. Ilyen esetben nem csak a teherbeesésben segitene,hanem abban is h egeszseges legyél. Meghát ha nincs kezelve aztán egyre nehezebb lesz kikezelni.
Amugy lehetseges, de nalad sztem eros a pco ha még nem jött össze a kicsi.
Miért vagy gyógyszer ellenes?
Ha pcos beteg vagy kelleni fog gyógyszer a diéta és mozgás mellé. Ezzel a hármas kombóval több esélyed lenne. Írod, hogy 2,5 éve vársz rá, szerintem épp ideje bevetni a gyógyszert! (Ha nincs minden hónapban vérzésed, akkor valami gáz van, ami magától nem fog helyre állni)
Szerintem ideje hogy keress egy szakembert. A legjobb lenne egy endokrinológus-nőgyógyász egybe...
Sok ostoba némber, aki szerint fölös a gyógyszer lepontoz 0-ra...nevetségesek vagytok.
Nem hiába nem esel teherbe ennyi ideje, és az se véletlen hogy néha több hónapot nem is jön meg a vérzésed.
Dehát te nem akarsz gyógyszert, akkor várj még újabb 2,5 évet.
Aztán meg majd jössz ide sírni, hogy terhes lettél de el is vetéltél. Nem lepődnék meg, mivel nálad hormonális gond is lehet.
De várd csak hogy majd rendbe jössz gyógyszer nélkül...gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!