A segítségetek szeretném kérni. Kissé rendszertelen a mensim,de most januárban és februárban normálisan meg jött. A párommal babát tervezünk elkezdtem szedni a femibion 0 babatervezős vitaminját esetleg valakinek be vált a vitamin?😊
Figyelt kérdés
2023. márc. 4. 21:13
1/4 anonim válasza:
Ez csak egy vitamin, nem leszel tőle terhes, sőt csak annyival vagy előrébb, hogy szedsz folsavat, de ezt töredékéért is megtehetnéd.
2/4 anonim válasza:
Ezt már többször leírtam: nem lehet tudni, hogy beválik-e a vitamin, mivel nem lehet tudni, hogy terhes lett volna az illető úgy is, hogy nem szedi. Nem csodaszer, a folsav a legfontosabb ilyenkor, az van benne, illetve a D-vitamin pótlást is javaslom.
4/4 anonim válasza:
Szia.
Én decemberbe szültem, nálunk úgy jött össze, hogy a párom és én is egy csomóvitamint szedtünk + én abban az időszakban kezdtem el nagyon figyelni az étkezésemre.
Lehet anélkül is összejött volna, de szerintem hozzásegített.
Lépj be fb-n a babaváró babazok csoportba, ott tudsz ilyen témában olvasni.
A méhpempő-t ajánlják sokan amúgy, szerintem egy próbát megér.
+ figyelj az étkezésedre, hátha az is segítene, illetve a babadnak csak jó lesz, ha egészségesen étkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!