Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Akinek nem sikerült a lombik...

Akinek nem sikerült a lombik kiderült hogy miért nem?Két lombik között lehetséges teherbe esni?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki nem sikerült az első. Pedig ezzel ki lettek kerülve az ismert problémáink. / endometrioma a petefészekben, rossz spermakép/

Milyen vizsgálatot érdemes csináltatni? 3 van a fagyasztóban de ha jól tudom arra is 3hónapot kell várni. A két lombik között lehet spontán teherbe esni vagy annyira össze vannak kutyulva a dolgok hogy nem?

2023. máj. 9. 04:33
1 2
 11/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hát ez jó kérdés, ezt nem tudom, de a válasz engem is érdekelne. Sokan ha van is fagyasztott embrió, akkor szeretnének újabb stimulációt, stb., hátha jobb minőségű és több embriói lesznek. Nem tudom szabály szerint lehet-e, vagy ilyenkor alapból kötelező a fagyasztottat felhasználni, elvileg 1 évig lehet tárolni ingyen, de az orvost kell erről megkérdezni.
2023. jún. 5. 19:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Meg lehet kérdezni, de szerintem nem stimulálják újra, amíg van elég fagyasztott. Főleg, ha azok ötnapos, blasztociszta állapotúak. Azokból egyébként is mostanában azt preferálják, hogy csak egyet ültetnek be, kettőnél viszont nem szoktak többet, kivéve a reménytelenebb eseteknél.

Olyat úgysem fagyasztanak le, ami nem jó minőségű, és mivel a teljes kezelést az állam fizeti, nem hiszem, hogy feleslegesen költenének stimulálásra. Biztos, hogy költséghatékonyság miatt elő van írva nekik, hogy a lehető legolcsóbban kell kihozni a kezelést. Márpedig ahhoz még fel kell használni a fagyasztottakat. Egyébként nem ingyenes az első évben sem a tárolása, mi legalábbis tavaly 35000 Ft-ot fizettünk 1 évre.

2023. jún. 5. 19:47
 13/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
1 évig ingyenes a fagyasztás TB alapon.
2023. jún. 5. 20:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!