Lombikosok! ET + 6 nap, 5 napos blasztóval negatív teszt?
Figyelt kérdés
Szaisztok.
Lombikosok, 5 napos blasztóval, ET+6. Napon reggel a legérzékenyebb predictor early negatív, van egyáltalán még remény? Itt már kellene elinduljon a HCG nem?
2023. máj. 5. 13:33
31/38 A kérdező kommentje:
2*1 cyclogest.
10 nmol lett a progi értékem.
2023. máj. 10. 08:11
32/38 anonim válasza:
Mizu kedves kèrdező?Hogy vagy?
33/38 anonim válasza:
Amugy szerintem kevès progit szedsz..Èn hasznàlok naponta 2×1cyclogestet,szedek 1 prog. Exeltist tablettàt,1 amp.prolutex injekciòt szùrok.
34/38 anonim válasza:
Mihez kevés? Nekem is 2x1 Clystogestet kellett, ez átlagos dózis, és sikerült mellette terhesnek lenni és maradni, nem volt progeszteronhiányom.
Talán neked van valami oka, hogy extrán kell kapnod.
35/38 anonim válasza:
Nem tudom 🤷♀️Nàllam problèmàt nem talàltak,mèg az lehetsèges,hogy 2 ültettek be ès azèrt kapok ennyit
36/38 anonim válasza:
Annak sincs ehhez semmi köze. Nekem is mindkétszer kettőt ültettek be, a dózis nem volt nagyobb.
37/38 anonim válasza:
Nem tudom mondjuk itt Debrecenben mindenkinek ilyen adagot adnak,legalàbbis akikkel voltam leszìvàson ès beültetèsen azoknak is ugyanennyit kell.
38/38 anonim válasza:
Sajnos nekem nem sikerült első lombik,5napos blasztoval ☹️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!