Lombikosok! Et+7. napon 5 napos embriókkal gáz, ha negatív a teszt?
Nem jó jel. Ahol mi lombikoztunk ot leszívás utáni 14.napon néztek hcg-t. Ha akkor 30 körül volt, az általánan nem volt meg. És ha most nincs teszt által kimutatható hcg a szervezetedben (10-20), akkor 2 nap múlva nagyon alacsony lehet csak.
Nekem a leszívás utáni 12.napon (Et+9 3 naposokkal) 66 volt a hcg-m, 15.napon 144. Tehát a 12.napit simán mutatta a teszt.
Ja hogy még vért se vesznek? 🤦
Persze hogy azt mondták, mert akkor már tuti, ők meg megspórolnak egy vérvételt. Ha biztosra akarsz menni, holnap vagy holnapután nézetsz egy hcg-t vérből,magánban. 3000 Ft a synlabban pl.
Szerintem sajnos nem jó jel.
Nekem 5 napos embriókkal Et+7 napon pozitív tesztem volt (nem első pisiböl) de aznap kellett volna megjönnie azért mertem megcsinálni másnap másfajta teszt is pozitív lett és azt követő nap volt a vérvétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!