Akiknél nehezen jött az első baba: hány gyereked lett végül? A többire is sokat kellett várni? Hány évesen szültél?
Figyelt kérdés
2023. máj. 3. 16:27
1/10 anonim válasza:
34 évesen szültem. Másodikat rá 2 évre. Ő hamar összejött, pár hónap. Több gyereket nem vállalunk.
2/10 anonim válasza:
Mindig 1 gyereket akartunk, rá 8 évet vártunk, a 34. szülinapom előtt született, lombikkal fogant. Most védekezni fogunk, biztos, ami biztos, illetve a férjem el akarja magát köttetni.
3/10 anonim válasza:
28 évesen szültem, 18 hónap próbálkozás után jött össze az első. 2 gyerekünk lett. Majdnem 4 év van a két gyerek között, de a második az elsőhöz képest hamar jött, csak 4 próbálkozós hónapunk volt.
4/10 anonim válasza:
24, 26 és 28 évesen szültem, az elsőre 1 év 9 hónapot kellett várni, a többi első hónapban sikerült. Egy nagyon picit magasabb volt a tsh-m az ideálisnál, utána rendbe lett téve, de mindig csak próbálkozás előtti 1 hónapban szedtem a gyógyszert.
5/10 anonim válasza:
2 évet vártunk az elsőre.3 gyermekünk lett.
28 évesen szültem az elsőt.
31 évesen a másodikat, 34 évesen a harmadikat. Eredetileg 2.-3.gyermekünk is fél év alatt sikerült.
6/10 anonim válasza:
33 évesen szültem az elsőt, 4 évet vártunk rá. 35 évesen szültem a másodikat, második hónapban sikerült. Több gyerek nem lesz.
7/10 anonim válasza:
Elsőt 28 évesen, 2 évet vártunk rá. A másodikat 34 évesen, rá 3 évet vártunk.
8/10 anonim válasza:
Elsőt 28 évesrn szültem 2 év után jött össze.Most a második babámat várom hamarabb jött mint hittük ,azt hittük ott is eltelik 1 2 3 év aztán szinte elsőre összejött(3alkalom volt) őt amikor szülöm 30 leszek.
9/10 anonim válasza:
30 évesen az elsőt, majd a másodikra kicsit többet vártunk, így 5,5 év lett köztük. Többet nem tervezünk. Mindkettővel terhességi cukorbeteg voltam, másodiknál pajzsmirigy alulműködés is előjött. Nagy dózisú C és D vitamint, Magnéziumot és Femibion 0-t szedtem mire sikerült a második fiunk. Többet nem tervezünk.
10/10 anonim válasza:
Egyik rokonom vagy 5 évet várt, sikerteken lombikok, két középidős vetélés után lett egy koraszülött babájuk olyan 40 évesen. Sok aggodalom, több hónap kórház után, egészséges kisgyerek lett. Utána hiába próbálkoztak még kistesóval. Most olyan 46-47 lehet már...
Másik rokonom és két barátnőm is viszont 2-3 évig vártak az első gyerekre 30-35 körül, a második meg már szoptatás alatt összejött "véletlenül". Náluk viszont orvosi okot nem találtak anno, miért nem jött hamarabb az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!