Hanyadik nap a legvalòszìnűbb,hogy leàllnak az embriòk a fejlődèsben?
Van 3 10 sejtes embriònk ès egy 6 sejtes a 3. Nap.Mondta a biològus, hogy holnap hìvjam az aszisztenseket transzferbeültetès időpontèrt szerdàra(5 naposak lesznek).Nem mondta azt ,hogy mèg azèrt èrdeklődjek,hogy fejlődtek-e tovàbb vagy leàlltak.Mièrt?Mert màr ùgy gondolja,hogy annyira szèpek ìgy 10 sejtesen a 3. Nap,hogy nem àllhatnak le??Màr nem is fog ràjuk nèzni vajon?
Előző lombiknàl 3 naposan csak egy 5 ès egy 6 sejtesem maradt, amit azonnal beültettek(Nem sikerült)
Előre is köszönöm a vàlaszokat 🥰
Ránéztek közben is? Ez fura, nálunk azt mondták, nem tudnak 3 naposan rájuk nézni, legközelebb csak 5 naposan veszik ki.
De egyébként nekem a beültetés reggelén is kellett telefonálni, hogy akkor mennyi lett, mennyi megy vissza, illetve ha nem lett volna semmi, akkor ugye el sem kell indulni.
Szerintem az semmit sem jelent, 3 naposan milyenek, mert 5. napra átlag 40% marad.
Én Tapolca PRI-re jártam. Csak a második beültetéskor voltak 5 naposaim (az elsőben összesen 2 termékenyült meg, 3 naposként mentek vissza, nem sikerült). Akkor a 10-ből 7 termékenyült meg, 5. napra 4 maradt, ez elég jó arány volt, rosszabbra számítottam.
Arról nekem sajnos nem adtak infót, mi lett 5. napon a 3 kiesettel, hány sejtesként szálltak ki a versenyből.
2 ment fagyóba, 2 be lett ültetve, abból lett 1 kisfiam. 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!