Normális hogy a sikertelen hónapon után feliratok fogamzásgátlót mert totál elment a kedvem az egésztől?
Én is éreztem így többször is. Aztán 1-2 hét múlva már megint akkor azonnal akartam én is babát. Szerencsére mi csak óvszerrel védekeztünk, úgyhogy azzal könnyű volt meggondolnom magam. Sosem tudtam nyugodtan várni, hogy majd jön, amikor akar, akkor lett jobb, amikor megfogant a lányunk. És a második babával is ugyanilyen bolond voltam, szerencsére ő 4 hónap alatt összejött.
Én tudom ajánlani, hogy egy hónapig próbáljatok meg pl. óvszerrel védekezni, hátha te is úgy fogod érezni magad, mint én anno, és azt még vissza lehet csinálni gyorsan.
Én úgy gondolom, nem akartad te eléggé azt a gyereket.
Ha valaki anya akar lenni, megtesz érte mindent. Legyen az barmennyi idő. Ha nem jön magától, kér segítséget...
Nem inkább homokba dugja a fejét és az akaratának teljesen ellentétesen cselekszik.
Hidd el, sokan vagyunk, akik hónapokat vártak....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!