Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Normális hogy a sikertelen...

Normális hogy a sikertelen hónapon után feliratok fogamzásgátlót mert totál elment a kedvem az egésztől?

Figyelt kérdés
Mindenki terhes körülöttem, közben rájöttem hogy kényelmes életem van kettesben a párommal. Ki vokt még így?
2023. ápr. 10. 21:48
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem provokálni akarok hanem tudni hogy normális-e amin keresztülmegyek
2023. ápr. 10. 21:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy normális. Az érzéseidnek mindig van létjogosultsága. Mindenki máshogy éli meg. Teljesen oké az is ha inkább pihentetnéd.
2023. ápr. 10. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is éreztem így többször is. Aztán 1-2 hét múlva már megint akkor azonnal akartam én is babát. Szerencsére mi csak óvszerrel védekeztünk, úgyhogy azzal könnyű volt meggondolnom magam. Sosem tudtam nyugodtan várni, hogy majd jön, amikor akar, akkor lett jobb, amikor megfogant a lányunk. És a második babával is ugyanilyen bolond voltam, szerencsére ő 4 hónap alatt összejött.

Én tudom ajánlani, hogy egy hónapig próbáljatok meg pl. óvszerrel védekezni, hátha te is úgy fogod érezni magad, mint én anno, és azt még vissza lehet csinálni gyorsan.

2023. ápr. 11. 07:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért gondold át. Ha gyereket akartok, minek szednèl gyógyszert?
2023. ápr. 11. 07:53
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

Én úgy gondolom, nem akartad te eléggé azt a gyereket.

Ha valaki anya akar lenni, megtesz érte mindent. Legyen az barmennyi idő. Ha nem jön magától, kér segítséget...

Nem inkább homokba dugja a fejét és az akaratának teljesen ellentétesen cselekszik.

Hidd el, sokan vagyunk, akik hónapokat vártak....

2023. ápr. 11. 08:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
De akkor miért nem míg szünetet tartasz óvszerrel védekeztek? Biztos nem szednék így fogamzásgátlót,hogy aztán még az is bekavarjon később. A szünettel nincs gond, érthető,hogy kivagy,de akkor olyan opció,mint az óvszer,szerintem. Egyébként volt egy ilyen időszakom,hogy nem jött,kibuktam,mi nem védekeztünk mivel ha nem jön amúgy sem,akkor minek védekezni? Így én eldöntöttem,hogy jól van legyen szünet lelkileg,nem várakoztam,de ugyanúgy nem védekeztünk. Kitartást!
2023. ápr. 11. 08:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
6# vagyok. Amúgy mennyi ideje nem jön?orvos mit mond?
2023. ápr. 11. 08:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!