35 évesen AMH 0,2, FSH 14, tényleg esélytelen a baba természetes módon?
Teljesen érthető. Akkor viszont Neked fel kell ezt dolgozni nőként ha nem vágsz bele. Erre pedig hagyj időt magadnak, mert nem hiszem, hogy egyszerű belenyugodni. Ha picit sem érdekelne vagy nem szeretnéd akkor nem foglalkoztatna a kérdés és nem megoldásokon agyalnál. Ez nehéz időszak lesz ha valóban ezt a döntést hozod meg.
Örökbefogadás nem opció? (#11)
"11es a férjem eléggé ellenzi a lombikot, azt mondta ha az egészségemet kell kockára tenni, inkább nem kell gyerek"
Én pontosan ezzel az indokkal halogattam 5 évig a lombikot, a sikertelen inszemek után. Aztán az orvosom mondta a 0.8-as AMH-m láttán, hogy tessék szépen hazamenni, bevenni 3 leszarom tablettát, és felhívni a reprodukciós intézetet, mert addig kell ütni a vasat, amíg még meleg. Voltam 32 éves. 6 hete szültem meg a kisfiam, aki lombikbaba.
Eszméletlenül hálás voltam/vagyok a dokim őszinte szavaiért. Épp csak ennyi hiányzott akkor, hogy félretegyem az újabb csalódásoktól való félelmemet. A 2. beültetés hozott sikert.
Így is valószínűleg várni kell, érdemes időpontot megkérni. Ilyen AMH-val már felesleges Q10 meg egyéb vitaminkúrákban bízni, ne haragudj az őszinteségért.
Itt már minden hónap/cilkus számít.
#19 sajnos ez nem egy visszafordítható folyamat. Lassítható, de sajnos több petesejted már nem lesz. Ez születésünkkor dől el mennyi van és a kor előrehaladtaval csökken. Szóval semmilyen vitaminos dologgal vagy q10el nem tudsz ezen segíteni.
Szerintem beszélj a meddőségi szakorvosoddal mondd el neki, hogy új munkahelyed van és a leleteid alapján tud-e ez a dolog 3 hónapot várni vagy nem. Ha igen akkor milyen gyógyszeres kezelés kell a lassításhoz.
Szerintem sokkal több és nyilván kézzelfogható hasznos infót kapsz ha az orvosoddal beszéled ezt meg és vele állítasz fel egy tervet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!