Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nagyon nagy lehet a probléma?...

Nagyon nagy lehet a probléma? Most nagyon elkeseredtem (vérvétel eredmények)

Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 éve próbálkozunk babával, tavaly még teljesen rendben voltak az eredményeim,azóta volt 2 sikertelen inszeminációm, most meddőségi klinikára járunk. Nemrég kaptam meg a 3.napi vérvételi eredményeimet: FSH:13,9 LH:8, Ösztradiol: 42,2. Lehet, hogy korai petefészek kimerülésem van? 35 vagyok. Nem is értem, az első inszeminációmat stimulálás nélkül csinálták, az orvosom szépen látott minden hónapban peteérést, sőt utána sárgatestet is, mikor Clostyt szedtem másodszorra több pete is érett. Most ez mit jelenthet? Hamarosan lehúzzák a rolót nekem és felejtsem el a gyerektémát?
2023. márc. 21. 13:40
 1/8 A kérdező kommentje:
Jah mielőtt azt mondanátok orvossal beszéljek jövő héten kell visszamennem az eredményekkel, de már nagyon félek mit fog mondani
2023. márc. 21. 13:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd, nem tudom, mik a határértékek, azt nem írtad ide, kikeresni meg nincs kedvem. De a netes infók alapján az én eredményeim is petefészek kimerülésre utaltak, meg sokan azt írták, hogy a lombik is sikertelen ilyen eredményekkel. A nőgyógyász viszont azt mondta, hogy simán sikerülni fog a baba, csak ne 40 évesen lássunk hozzá (ingadozó ciklushossz miatt mentem, még nem próbálkoztunk a babával). És sikerült is. Szóval ne alapozz arra, amit a neten olvasol itt-ott.
2023. márc. 21. 14:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Amh hormonod mennyi, az ilyenkor az első amit kérnek, ez mutatja kb mennyi van még.

Azt is a 3.napon kell kérni fizetős

2023. márc. 21. 14:28
 4/8 A kérdező kommentje:
3as azt pl nem kértek. Egyébként az FSH 12,5 a határ, a többinél értéken belül vagyok
2023. márc. 21. 14:42
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Menj el amh t vetetni, fizetős nekem 2.5 volt 37 évesen 41 már 0.6 ami nem túl jó már
2023. márc. 21. 15:34
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Hello, én nem tudom, nem értek hozzá; de én arra gondolok, hogy van egy olyan érzésem, hogy Ne stresszelj rá, és akkor könnyen össze fog jönni a baba;ha meg stresszelsz , akkor nem fog egyáltalán. Nem értek hozzá, nekem most ez csak egy megérzésem a kérdést olvasva; de nem 100%-ig biztos, úgyhogy ne hagyatkozz 100%-ban erre; ez most nekem tehát csak megérzés, és Nem fix, Nem garancia. Szóval, ha rástresszeltél, akkor próbáld meg, hogy hagyd abba, és akkor hátha jön a gyerek.
2023. márc. 21. 21:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Közel a 40 hez naná hogy stresszeltem, és mikor kiderült mi a baj sikerült stresszesen is
2023. márc. 21. 21:31
 8/8 A kérdező kommentje:
6os annyira már nem vagyok rástresszelve, inkább hipochonder vagyok, főleg mióta rajt vagyunk a babatémán és ilyenekről olvasok :D
2023. márc. 22. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!