Ha 7 hónapja nem esek teherbe, az sok 28 évesen?
Ú, kedves kérdező! A szívemből szóltál! :)
Mi 27 évesek lettünk, 26 evesen kezdtünk próbálkozni. Egyelőre semmi, pedig sportolunk, vitaminokat szedünk, szerintem az átlaghoz képest egész jól etkezunk (sok friss zöldség gyümölcs), nem dohányzunk, ritkán fogyasztunk alkoholt.
Azt hittem hipp-hopp teherbe esek, de kicsit kezd aggasztó lenni, hogy nem így volt.
Én most voltam hormonvizsgálaton, párom ma megy spermavizsgalatra, endokrinolus még kért pajzsmirigy és inzulin + vercukor vizsgálatot.
Májusban megyek nőgyógyászhoz. Endokrinológus szerint van peteeresem, szerinte minden rendben és akár 2 év is lehet a teherbeeses. Én is azt érzem, csak azért kaptuk ezt a választ mert "raerunk", mert még fiatalok vagyunk. Amúgy az itt és a neten olvasottak alapján nekem magas a prolaktinom, LH:FSH sem 1:1 arányban van, szóval én azt hittem majd ezt gyógyszeresen esetleg rendbe tesszük, de nem így történt :(
Elszomorodtam :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!