Anyukák, volt olyan amikor összekaptatok a párotokkal azon, hogy fáradt volt a szexhez akkor amikor termékeny napjaitok voltak?
Figyelt kérdés
Hogy kezelitek/kezeltétek?2023. márc. 14. 20:00
1/10 anonim válasza:
Fordulja másik oldaladra és aludj..
Ne stresszelj rá mert akkor nrm.jön a babóca
2/10 anonim válasza:
Nem. Olyan is volt, hogy én voltam fáradt. Felnőtt ember ilyenen nem sértődik meg.
3/10 anonim válasza:
Ahol a szex "kötelezö" akármilyen okból, ott nagy baj van a kapcsolattal.
Ha meg ennyire rá vagy görcsölve a gyerek-témára, az a legjobb út a kapcsolat tönkretételére.
A szex önkéntes örömforrás, akkor legyen, amikor kedve van hozzá valakinek. Ha ilyenen veszekedsz, akkor veled is nagy bajok vannak.
4/10 anonim válasza:
Ahol kötelező gépiesített a gyerekgyártás.. Régen veszett fejsze..
5/10 anonim válasza:
Fogalmam sem volt, melyikek a termékeny napjaim, nem hogy még veszekedjek rajta. Mégis jött a két gyerek ilyen hülyeségek nélkül is.
6/10 anonim válasza:
Nem. Kötelező jellegű szexről szó se lehet.
7/10 anonim válasza:
Ha nincs kedve sexelni lehet mással van.
Nemis értem, jo unalmas pasid lehet vagy idős már lehet.
Normális esetben egy ffinek azért elég gyakran étvágya a sexhez
9/10 anonim válasza:
Nem. Eleve nem egy napra kell ráállni, gondolom mikor pozitív lett az ovu teszt, hanem előtte való napokon is együtt lehet lenni, amikor jólesik. Így nincs ilyen probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!