Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Akinek volt kémiai terhessége,...

Akinek volt kémiai terhessége, mennyire viselte meg?

Figyelt kérdés
Mit éreztetek? Mennyi idő után derült ki, hogy csak kémiai?
2023. márc. 10. 15:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
9-es vagyok,Kedves 10-es nagyon sajnálom! Elhiszem,borzalmas lehetett...a mostaninál én is nagyon izgultam az I.genetikaig azután már megtudtam nyugodni.
2023. márc. 11. 14:13
 12/17 A kérdező kommentje:

Igen, biztos vagyok benne, hogy minél idősebb a terhesség, annál nehezebb.

Mindig azt gondoltam, hogy a kémiai terhesség "semmiség", meglepődtem, hogy mennyire rosszul érintett.

Kb. 3 nap késés után teljesen pozitív tesztem volt. Egyáltalán nem halvány, a tesztcsík még erősebb volt, mint a kontroll. Kezdődtek a tünetek is, mellfájdalom, görcsök. Viszont PCOS miatt a biztonság kedvéért Utrogestant használtam.

Nem is terveztem UH-ra menni a betöltött 6 hét előtt. Aztán olyan 5+5 hétnél valami iszonyat rossz érzés kapott el, egyszerűen nem éreztem magam terhesnek, és úgy éreztem, muszáj megbizonyosodnom, hogy mi van. UH-n nem látszott az égvilágon semmi, vérből HCG negatív.

Olyan érzésem volt, mintha debil lennék. Mintha beképzeltem volna az egész terhességem, pedig nyikván tudom, hogy nincs így, valami elindult, hisz a teszt egyértelműen pozitív volt.

Sírtam egy sort, már jobb. De nem gondoltam, hogy ennyire szarul fog esni.

2023. márc. 11. 20:29
 13/17 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Engem megviselt.Első inszeminációm volt, nyilván az elejèn nem fűztem hozzá sok remènyt, egèszen addig, amíg a 11.DPO-n nem teszteltem egy egyèrtelmű pozitívat. Másnap is szèp pozitívak lettek a tesztjeim. Aztán ma reggel,a 13.DPO-n negatív lett a predictor teszt, azonban az 10-es x-epil pozitív, de halványabb jóval mint az előzőek. Így, kicsit csalódottan, de elengedtem ezt a hónapot. Azèrt jó volt, így közel 7èv próbálkozás után vègre ennyi pozitív tesztet látni, holott eddig soha nem volt.

Megrázzuk magunkat, aztán indul a második felvonás!

Kitartást mindenkinek lányok, eljön a Mi időnk is!😊

2023. márc. 20. 16:48
 14/17 anonim ***** válasza:
2x volt kémiaim, 1 hét és 9nap után mentek el, a tesztek nagyon halványak voltak. Kicsit erősebb görcsökkel volt erősebb menzesz tulajdonképpen. Nálam kiderült hogy progeszteron hiányom van és trombózis hajlamom is.
2023. márc. 27. 18:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Sziasztok,kedves kérdező,iletve hozzászólók,lett azota nektek baba? Ha igen..mennyi idő utan? Most volt egy kémiaim. 2 év probalkozas utan. Es nagyon csalodott vagyok. Rosszul esett. A ferjem is nagyon csalodott lett. Tehat minket megviselt
2023. aug. 14. 13:07
 16/17 anonim ***** válasza:
#15: 2 kémiai után volt egy missed ab., majdnem 2 év után megfogant a kisfiunk. A kistestvérre nem kellett ennyit várni, 3 próbálkozás után útnak indult :). Kitartást! 7-es voltam
2023. aug. 14. 14:25
 17/17 A kérdező kommentje:
Én sajnos azóta csak még egy kémiaival gyarapodtam...
2023. nov. 9. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!