Akinek volt kémiai terhessége, mennyire viselte meg?
Igen, biztos vagyok benne, hogy minél idősebb a terhesség, annál nehezebb.
Mindig azt gondoltam, hogy a kémiai terhesség "semmiség", meglepődtem, hogy mennyire rosszul érintett.
Kb. 3 nap késés után teljesen pozitív tesztem volt. Egyáltalán nem halvány, a tesztcsík még erősebb volt, mint a kontroll. Kezdődtek a tünetek is, mellfájdalom, görcsök. Viszont PCOS miatt a biztonság kedvéért Utrogestant használtam.
Nem is terveztem UH-ra menni a betöltött 6 hét előtt. Aztán olyan 5+5 hétnél valami iszonyat rossz érzés kapott el, egyszerűen nem éreztem magam terhesnek, és úgy éreztem, muszáj megbizonyosodnom, hogy mi van. UH-n nem látszott az égvilágon semmi, vérből HCG negatív.
Olyan érzésem volt, mintha debil lennék. Mintha beképzeltem volna az egész terhességem, pedig nyikván tudom, hogy nincs így, valami elindult, hisz a teszt egyértelműen pozitív volt.
Sírtam egy sort, már jobb. De nem gondoltam, hogy ennyire szarul fog esni.
Sziasztok!
Engem megviselt.Első inszeminációm volt, nyilván az elejèn nem fűztem hozzá sok remènyt, egèszen addig, amíg a 11.DPO-n nem teszteltem egy egyèrtelmű pozitívat. Másnap is szèp pozitívak lettek a tesztjeim. Aztán ma reggel,a 13.DPO-n negatív lett a predictor teszt, azonban az 10-es x-epil pozitív, de halványabb jóval mint az előzőek. Így, kicsit csalódottan, de elengedtem ezt a hónapot. Azèrt jó volt, így közel 7èv próbálkozás után vègre ennyi pozitív tesztet látni, holott eddig soha nem volt.
Megrázzuk magunkat, aztán indul a második felvonás!
Kitartást mindenkinek lányok, eljön a Mi időnk is!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!