Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Akinek volt kémiai terhessége,...

Akinek volt kémiai terhessége, mennyire viselte meg?

Figyelt kérdés
Mit éreztetek? Mennyi idő után derült ki, hogy csak kémiai?
2023. márc. 10. 15:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Csalódott voltam. Aznap lett pozitív a tesztem, amikor meg kellett volna jönnie a vérzésemnek. Elég halvány volt a teszt, ezért 2 nap múlva ismételtem. Mivel semmit sem erősödött, éreztem, hogy nem jelent jót. Egy hét késes után vérezni is kezdtem. Testileg nem viselt meg. Kicsit erősebb volt a vérzés, és néhány nappal tovább tartott, mint egy sima menstruáció.
2023. márc. 10. 16:07
 2/17 anonim ***** válasza:
67%

Semennyire nem viselt meg.

2x volt. Elsőnél 6nap, másodiknál 8nap késésel jött meg.

2023. márc. 10. 16:23
 3/17 anonim ***** válasza:
78%
Nem igazán viselt meg. Úgy voltam vele oka van.
2023. márc. 10. 17:16
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
Engem megviselt. 1 nap késéssel csináltam pozitív tesztet és nekem sem erősödött majd 4 nap késéssel megjött. Nekem egész ciklusban volt a fejemben, hogy bárcsak sikerült volna. Következőben összejött egyébként, 33 hetes kismama vagyok.
2023. márc. 10. 19:06
 5/17 anonim ***** válasza:
83%

Nekem a menstruáció előtt 3 nappal lett pozitív több tesztem.

De mikor megkellett jönnie megjött, dokim még elküldött HCG vérvételre ott lettem igazán csalódott.

Nagyon sokat sírtam, nagyon megviselt.

De a következő hónapban már nem jött meg most vagyunk a 8 hétben.

2023. márc. 10. 21:37
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt missedem 7 hetesen, ezek után a kémiai fel sem tunt. Majd 14 hetesen missed beteg baba miatt, na az után a missedek sem viseltek meg.
2023. márc. 10. 21:56
 7/17 anonim ***** válasza:
83%

Csalódott voltam, hogy majdnem sikerült, de mégsem, viszont utólag azt mondom, hogy nem viseltek meg nagyon. Aztán lehet, hogy azért, amit 6-os is írt, hogy vetélés után átértékelődnek a dolgok. Igaz, vetélés és vetélés között is van különbség, nem mindegy, hogy hányadik hétben, de az sem, hogy tudja meg az ember: én 11 hetesen véreztem, sejtettem, hogy gond van, ismerős lelkesen ment az UH-ra és ott tudta meg. Utóbbi szerintem sokkal rosszabb.

Aztán lehet, hogy ha nem 2 év és 2 kémiai, hanem sokkal több lett volna, akkor jobban megvisel.

2023. márc. 11. 00:45
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg szerintem az sem mindegy, hogy az ember mióta próbálkozik, van-e már gyermeke. Először meglátni egy pozitív tesztet hihetetlen érzés, és nagyon nagy csalódás lehet, amikor megjön. Nekem van már egy kisfiam, szóval nekem könnyebb volt úgy felfognom, hogy ez az élet rendje, bíztam benne, hogy lesz még egészséges kisbabám.
2023. márc. 11. 07:26
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a 7 és 8 válaszolóval.

Nekem sose volt kémiai-m 6 év alatt egyszersem volt pozitív tesztem,mikor pozitív lett akkor is gyenge menstruáció mellett és lombikkal lett az.

Pár hétig minden jó is volt szívhang is volt, jöttek a tünetek is, majd 2 hét múlva esedékes kontrollon már nem volt szívhang...és szinte nem is fejlődőtt az idő alatt..műtét lett a vége..nagyon sokat sírtam utána, nehezen dolgoztam fel.

2023. márc. 11. 09:12
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén sajnálom, 9-es! Igen, a kémiai ezekhez képest semmi. Nekem is volt már részem mindenben. A legrosszabb az volt, amikor eljutottunk a genetikai vizsgálatig, és ott derült ki, hogy komoly gond van. Na, azt nagyon nehéz volt feldolgozni. (1-es válaszoló)
2023. márc. 11. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!