Akinek volt kémiai terhessége, mennyire viselte meg?
Semennyire nem viselt meg.
2x volt. Elsőnél 6nap, másodiknál 8nap késésel jött meg.
Nekem a menstruáció előtt 3 nappal lett pozitív több tesztem.
De mikor megkellett jönnie megjött, dokim még elküldött HCG vérvételre ott lettem igazán csalódott.
Nagyon sokat sírtam, nagyon megviselt.
De a következő hónapban már nem jött meg most vagyunk a 8 hétben.
Csalódott voltam, hogy majdnem sikerült, de mégsem, viszont utólag azt mondom, hogy nem viseltek meg nagyon. Aztán lehet, hogy azért, amit 6-os is írt, hogy vetélés után átértékelődnek a dolgok. Igaz, vetélés és vetélés között is van különbség, nem mindegy, hogy hányadik hétben, de az sem, hogy tudja meg az ember: én 11 hetesen véreztem, sejtettem, hogy gond van, ismerős lelkesen ment az UH-ra és ott tudta meg. Utóbbi szerintem sokkal rosszabb.
Aztán lehet, hogy ha nem 2 év és 2 kémiai, hanem sokkal több lett volna, akkor jobban megvisel.
Egyetértek a 7 és 8 válaszolóval.
Nekem sose volt kémiai-m 6 év alatt egyszersem volt pozitív tesztem,mikor pozitív lett akkor is gyenge menstruáció mellett és lombikkal lett az.
Pár hétig minden jó is volt szívhang is volt, jöttek a tünetek is, majd 2 hét múlva esedékes kontrollon már nem volt szívhang...és szinte nem is fejlődőtt az idő alatt..műtét lett a vége..nagyon sokat sírtam utána, nehezen dolgoztam fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!