Hogy bírjatok ki h nem jön a gyerek? 2 éve nem jön s lassan sirogorcsom van ha csak ránézek egy babakocsisra..
Azt itt nem részletezem, milyen 50 éve tartó, komoly háttérmunka eredménye az, hogy minél kevesebb gyerek szülessen a fejlett nyugati régióban, beleértve azt is, hogy "valamiért" nem jön a gyerek.
Inkább én is tanácsokat próbálok adni, miközben a vizsgálatokat is lényegesnek tartom:
1. Érdemes megismerni, kitanulni a Billings módszert, mely eszköz és szer mentes, és alkalmas mind fogamzás szabályozásra, mind a terhesség elősegítésére. Ne tévesszen meg senki, az nem a naptár/hőmérő/stb. módszer, mellyel összetévesztik. A Billings házaspár több évtizedes kutatására épül, és még civilizálatlanabb társadalomban is könnyen elsajátítható. Mellesleg - kis mértékben - a gyermek nemére is hatással lehetünk.
2. Valóban érdemes se rágörcsölni (tudjuk, ez nehéz), se mennyiségre törekedni, mert inkább a mikor a lényeges (ami a Billings-ben is benne van).
3. Azt is tudnotok kell, hogy ez a kettőtök ügye, és bármi is az ok, egyikük sem hibáztatható, ugyanis a házassággal ezt a közös felelősséget is vállaltátok, és bármilyen siker vagy kudarc bármiben a kettőtöké. Ha nem így tesztek, akkor ez a rejtve maradó bűntudat is oka lehet a sikertelenségnek (számos testi dolog - a betegségek kb. 80%-a - ilyen mentális okokra vezethető vissza, amelyet éppen az az 50 év generált ki, amelyről nem nyilatkozom).
4. Ha negatív eredményt kapnátok, akkor se keseredjetek el! A tudomány még nem fejlődött fel arra, hogy egy bármilyen negatív eredményt 100%-osan el tudjunk fogadni (Nem az orvostudomány fejlődött, hanem a gyógyszereztetés tudománya, érthető háttér okokból. Az ember mentális oldala teljes elhanyagoltságúvá vált. Emiatt sok tehetséges orvos otthagyja a szakmáját.)
5. Fájó kimondani a következőket: Nem akarok háborút! És senki se akarjon! De a történelem (és egyes elemzések) azt mutatják, hogy ezt a súlyos demográfiai helyzetet - paradox módon - egy világégés oldja meg. Csak az a baj, hogy a jelenlegi állapotokat generációról generációra terjedő hatásokkal, éppen egy (vagyis kettő) ilyen világtrauma idézte elő (tehát egy 20 éves újjáépítés után újra manipulálhatják a következő 50 évet).
23 -as, ez nem igaz ha akar jön.... Ettől a falra tudnèk mászni.... Ez nem ettől függ, mert ha gond van ès nincs meddőssègi központban kezelve az illető ,akkor valószínűleg sose fog jönni...
Nem mindenkinek adatik meg sajnos hogy spontán sikerüljön, de időben elkezdett kezelèssel sikerülhet, persze vannak speciális esetek akiknek sajnos nem tudnak segíteni, mert olyan jellegű a gond.
23-as:
22-es hozzászóló vagyok. Ezzel én sem feltétlen értek egyet csupán részben. Nekem pcos van, más bizonyított gondról nem tudunk.
Mint írtam az előző kommentemben megindultunk meddosegibe. Nekünk valami csoda folytán két év után összejött a baba pont márciusban, májusban lett volna az első beültetés így csak a vizsgálatokon estem túl. Nálunk speciel közre játszhatott a teljes elengedes is. De akinek komplikált problémája van ott ez nem segít. Arról nem is beszélve hogy parancs szóra nem lehet elengedni a dolgot. Ez szintén tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!