Hogy bírjatok ki h nem jön a gyerek? 2 éve nem jön s
lassan sirogorcsom van ha csak ránézek egy babakocsisra..
a legrosszabb hogy a babások sokszor neheztelnek is ránk, mert nem megyünk el babázni hozzájuk....
2023. márc. 7. 21:55
De drága, rég el kellett volna menni másik dokihoz meg meddòségi központban. Az, hogy szeditek a Folandort meg az Infolicokt, láthatóan esetetekben halottnaka csók. Itt vagy minden hónapban a tesztelős kérdésekkel, szeptemberben már a beágyazódást is érezted mert fájt a _petevezetőd_...
Nézd, ha komolyan babát szeretnétek, akkor 2 év sikertelenség után tökön kéne ragadnotok magatokat és végigcsinálni egy rendes meddőségi kivizsgálást. Mert attól, hogy a gyakorin haknizol, nem lesz baba.
Tudom, durva voltam, de hátha észbe kapsz lassan...
2023. márc. 9. 06:47
13/25 A kérdező kommentje:
Meddőségire idoponra várunk
De mint mondtam voltunk kivizsgalason minden oké elvileg
Mivel közölték 1 ev sikertelen utan kell doki vártunk fel evet adtak a gyógyszerekre
Az oldal mint neve mondja a kérdésekre van nem hiszem h baj ha kérdezek
És milyen kivizsgáláson voltatok?
Mert erről sosem írsz.
2023. márc. 9. 11:40
Nehezen viseltem, mi 4 évet vártunk rá. De amikor kismamákat, babakocsit láttam, mindig eszembe jutott, hogy nem ismerem a történetüket, lehet hogy ők is hosszú ideig vártak, esetleg lombikos baba. Szóval nem biztos hogy te is bármelyiknek a helyében lennél. Muszáj türelmesnek lenni, megtenni mindent, amit lehet, ha kell orvoshoz fordulni. Biztosan össze fog jönni előbb utóbb.
2023. márc. 10. 19:01
16/25 anonim válasza:
Nekem is rengeteg hasonló pár van az ismerősi körében. Elment az összes állami lombik, már az önköltségesre járnak, és úgy robognak az évek, hogy teljesen kicsúsznak az időből. Tönkrementek testileg, lelkileg sík idegek, totál elzárkóztak mindenkitől, nehogy valaki feltegyen egy kellemetlen kérdést. Már megvan a harmadik gyerekpótló kiskutya is... Egy másik páros viszont nem akart így járni és örökbe fogadott egy kislányt, boldogok, ragyognak, mindenki szorít nekik. Nem értem, hogy miért ilyen kevesen gondolnak erre a lehetőségre.
2023. márc. 11. 05:36
Utolsó talán te is örökbefogadtál már gyerkőcöt? Ezért tanácsolod? Komolyan , őszintén érdekel hogy miért tanácsolod ennyire magabiztosan ezt az utat. Van ismerősöm akik 2 gyerkőcöt örökbefogadtak, de azért ez az út nem mindenkinek való. Amúgy az izoláció a környezetünkön múlik, és általában pont a mérhetetlen nagy empátia hiány miatt távolodunk el. Mert a rokonok, barátok kedves tanácsaiból csak az érződik, hogy fogalmuk nincs semmiről. Eleve, hogy fogalmuk nincs arról, hogy az emberek különbözőek.
2023. márc. 11. 08:46
Sosem értettem hogy miért kell erre ennyire rágörcsölni. Ha benne van a sorsotokban akkor lesz, ha nincs, nem lesz.
2023. márc. 12. 10:06
( 18)Igen, ezt általában azok szokták mondani akik nem akarnak, vagy könnyen jött nekik a gyermek, aki nagyon vágyik gyermekre azt ez a tanács egyáltalán nem nyugtatja meg, sőt egyenesen idegesítő... Hogy majd a sors intèzi , ha jönni akar akkor jönni fog ,meg ezek a hasonló tanácsok.... Sokat èrnek, ezek az emberek bele se tudják magukat kèpzelni más fájdalmába.
2023. márc. 12. 17:16
20/25 Rendszermérnök válasza:
Érdekes, hogy a fogalmazásgátló tablettákról senki nem kérdez. . .extrém esetben ugyanannyi időbe is beletelhet, mire kiürül annyira a női testből, hogy jöhessen a gyerek, mint amennyi ideig szedte. Feleannyival érdemes számolni. Természetesen ezt nem mondta előre a doktornéni/-bácsi, aki felírta. . .gondolom, a vizsgálatokon sem divat megállapítani. (Én is egy oszkáros utazás közben szembesültem vele egy pályáját elhagyott ápolónővel beszélgetve. Baráti társaságában több, mint 10 pár várta már, hogy jöjjön az Áldás; két [2!] pár volt, akiknek két éven belül jött.)
2023. márc. 13. 22:44
Kapcsolódó kérdések: