Ajánlanátok nekem babakocsit (részletek lent)?
Második gyereknek lesz ezért már kb megvannak a kritériumaim: 1) Nagy pakolos kosár amihez könnyű hozzáférni 2) Legyen autós ülés és sport rész is ami a vazhoz csatlakoztatható (mózes nem feltétel) 3) Lehetőleg felfújhatós kereke legyen mert használtan szeretnék szeretni és tudom hogy a kemény kopik és sokszor pótolhatatlan. 4) Lehessen hozzá testverfellepot csatlakoztatni 5) Állítható tolókar magasság
+1 bónusz) ne legyen egy vagyon :D
A felfújható keréknél elvéreztem....🤭
Hidd el, hogy csak a szar kocsinak kopik a kereke. Egy Cybex-et, joiet, maxicosit...stb. pont ugyanolyan kerékkel kapod neg 2-3 évesen is, mint ahogy kigőrdült a boltból.
Tényleg csak a szar babakocsiknak kopik el a kereke gyorsan, két 3 éves babakocsink van amiket felváltva használtunk napi szinten, mindkettő tömörkerekű egy Nuna és egy Cybex, gyári állapotúak a kerekeik és a felfüggesztéseik minden szempontból, a barázdák rajtuk még élesek és mélyek, kb semmi kopás nincs a kerekeiken.
Cybex, Joie, Maxi Cosi tényleg jók, Nuna, Joolz van outletekben jó áron de írhatnál konkrét összeget is, mert a “nem egy vagyon” az elég tág fogalom.
Amúgy Cybex Talos S ha ennyire fontos a felfújható kerék és olyan ülést / mózest kiegészítőket veszel rá amilyen akarsz. Ennél lejjeb én nem adnám, outletben jó áron is van, kell rá egy ülés: [link]
Nekünk egy britaxunk van. Én 4 éve (2 gyerek) tolom azt a kocsit mindenhová, ha kell ha nem.. de annak nem kopott el a kereke. Szóval, nézd meg egész nyugodtan a britaxokat. (A miénk b-agile, de ehhez nincs hordozó csak sport)
Ki lehet fogni akciósan és akkor nem olyan drága, de a joie kocsik is nagyon jók meg a cybexek.
Nekünk Touragoo Flame van, a felsoroltak közül minden kritériumnak megfelel.
Azt, hogy a kereke mennyire fog ellopni nem tudom, mert csak 3 hónapja használom, de megyek vele erdőn, mezőn, kavicson , aszfalton...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!