Babakocsit választanánk, de adtok tanácsot? Részletek lent.
Pár szóban a lényeg:
-nem fogok vele egyáltalán tömegközlekedni
-nem kell gyakran összecsukni (biztos néha majd igen)
-nagy autónk van, a méret nem lesz gond
-nem kell emeletre vinnem, sem cipelnem, sem liftbe tennem
-DE! kb. egyformán lesz használva intenzív terepen (kavicsos földút) és városi sétákhoz
-nagyon szeretnénk sokszor kint altatni a babát, ezért napellenző, szúnyogháló alaptartozék legyen
-késő tavaszi baba lesz, így nyáron lesz fontos, hogy nagyon jó szellőzésű, UV álló legyen
-szeretnénk a tesónak is megtartani, akit nem most azonnal tervezünk, így örülnénk ha masszív, strapabíró, jól mosható anyagból lenne
-tömör kerekei legyenek
-3 in 1 kocsit szeretnénk mindenképpen
-árban a határ olyan 200-250 ezer forint
Melyik az a márka, amit a fent leírtakhoz tudtok nyugodt szívvel ajánlani?
Minden segítséget előre is köszönök!
Szia!
Nem biztos, hogy minden igényt kielégít, de általánosságban ajánlanám a Touragoo babakocsikat, ami most nagyon tetszik, a Tweed Gel Multicolor Premium, mert imádom a színes babakocsikat. 😊 ABC design salsa vagy viper. Szerintem ezek rosszabb terepen is elmennek.
Nekünk ugyanilyen szempontokkal nagyon bevált a Gallardo Verona. Júliusi a kislányom, rengeteget voltunk kint, szuper a mózese, az egész vázszerkezet, a rugózás, nagyon könnyű vele közlekedni bármilyen terepen. Kiegészítőként én vettem hozzá egy másik szűkítő betétet a hordozóba, mert azt jobbnak találtam, és egy napvitorlát, mert hiába volt jó az árnyékolása, így lett tökéletes. A kupola szövetborítása szétzippzározható; így egy szunyoghálós kupolát kapsz, ami nagyon jó légáramlást tesz lehetővé a mózesben.
Mi is tesónak is szánjuk majd idővel, ezért bézs színben vettük meg.
Ja és nem mellesleg: nagyon szép a kivitelezése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!