Milyen jó 3 az 1ben babakocsit ajánlanátok 120 ezer ft körül?
Figyelt kérdés
2018. nov. 15. 21:09
1/16 anonim válasza:
Amit nyugodt szívvel ajánlok 3in1-t ebben az árban olyan nincs, mind egy fos. Ennyiért nézz körül jófogáson és vegyetek egy szettet használtan egy valamirevaló márkától.
2/16 anonim válasza:
Mi nyáron vettünk a Brendonban ABC design Salsa 3in1 babakocsit, 130-ra le volt értékelve, mert utolsó darab volt, az eredeti ára 210 körül mozog, érdemes figyelni az akciókat ott,mert jók szoktak lenni. Én imádom ezt a babakocsit, jól is néz ki, kényelmes, és könnyen tisztítható, a Mózes részében imádott hason pihenni a kicsi fiam, az autósülés részét mai napig használjuk, pedig már 8 hónapos a kicsikém, nem izzadt bele nyáron se a 40°-ban, szuper anyaga van. Babakocsira felrakható a gyerekülés része, így ha kocsival megyünk valahová nem kell mindent cipelni, elég a babakocsi vázát( egyszerűen összecsukható, még nekem is, pedig kétbalkezes vagyok) Imádom tényleg, könnyű, de mégis stramm és strapabíró járgány :)
3/16 A kérdező kommentje:
Első? Kifejtenéd, miért fos? Nem gurul? Nem lehet beletenni a gyereket? Vagy csak nincs rajta pohártartó és egyéb extra?
2018. nov. 15. 21:54
5/16 anonim válasza:
Még egy pont a Gallardonak, de a Bebettok is nagyon jók.
6/16 anonim válasza:
Nekünk is Gallardonk van, plusz egy szavazat neki!
7/16 anonim válasza:
#2-es válaszadó vagyok, nem tudom miért lettem lepontozva....
8/16 anonim válasza:
Helló!
Nekünk Mama Kiddies-ünk van. Teljesen tökéletes. Sokféle van belőle es jó az ára.
9/16 anonim válasza:
Nekünk Coletto Austin 3 volt. Két gyerekem használta, gyakorlatilag négy éven keresztül naponta, mert két év van közöttük. Igaz nem kicsi darab, de elmentünk úgy egy hétre nyaralni, hogy vittük ezt is, plusz három bőröndöt, mert darabokra tudod szedni. Egy Opel Vectránk van. Hibátlan állapotban adtam el nemrég, az új tulaj is elégedett, kolléganőm vette meg az unokájának. Amit különösen szerettem benne, hogy ha az első kereket fixálni akartam, nem kellett a keréknél matatnom, hanem a vázon egy kis kallantyút kellett meghúzni. Van négykerekű változata is.
10/16 anonim válasza:
[link] Ilyen volt, csak más színű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!