Milyen babakocsit ajánlanátok lépcsőzéshez?
Első babámat várom, így teljesen tapasztalatlan vagyok. 2. emeleten lakunk, lift nincs sajnos, így valami könnyű babakocsira lenne szükségünk, amit egyedül is elbírok.
Árkategóriában kb. 100-150ezer forint körül szánnánk rá, 2:1 vagy 3:1-ben kocsira gondoltunk.
Babakocsi tárolásra nincs lehetőség lent?
Csak mert nekem olyan kocsim volt, aminek volt egy textil-mózes része. Azt babástul kiemeltem és vittem fel az emeletre mint egy válltáskát. Nagyon praktikus volt.
4 vagyok. Nekünk ilyen van. Mózessel 10 kg, lehet hogy a 8kg a hordozóval van. Nem tudom árulják e még.
Nekünk is Cam kocsinak van. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Könnyű, kompakt, kicsire összecsukható.
Ha babakocsit néztek, kérdezzétek rá, hogy a váz feltüntett súlya tartalmazza-e a kerekeket.
Már nem emlékszem melyik katalógusban volt, hogy feltüntették, hogy váz 6 kg, mózes, 5 kg és alul, kis betűkkel meg kerekek 4 kg. Csak pislogtunk.
8, közben rájöttem, a miénk a premium volt. Ott 8 kiló szerepelt, de nem volt igaz semelyik feltéttel. De ahogy látom, a vip-nél még nem is írják sehol a 8-at.
Egyébként akkor tűnt fel, amikor lecseréltük a gyerek 8 hónapos korában a kocsit és egy valóban 8 kilóst vettünk helyette.
Mindenesetre senkinek sem ajánlom könnyű kocsiként, a félemeletre is nehezen vittem fel (11-12 kg +9 kilós gyerek félévesen... instant sérv).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!