Bugaboo vagy Cybex babakocsik a jobbak? (Részletek lent)
Nekünk Cybex Miosunk van (a Priam kistestvére, itthon ugyan már nem lehet kapni). A legjobb kocsi amit valaha toltam. Gyönyörű, elegáns nagyon minőségi kocsi. A Priam meg még ennél is menőbb de mi lépcső miatt vettük a kisebbet. Én csak ajánlani tudom, praktikusan összecsukható, egy kézzel irányítható, helyben fordul, mindenhol elmegy akkor a Priam a nagy kerekeivel még inkább, sokrétűen variálható és sok kiegészítő kapható hozzá. Soha semmi gondunk nem volt vele és a gyerek is szereti.
A Bugabooról nem tudok nyilatkozni de jókat hallottam arról is, nekem most még a Joolz Hub tetszik nagyon a második gyereknek: naturalbabyshoweren lehet kapni mindegyiket. :)
Kettő közül a cybex a szimpatikusabb, mert annak normális az ülése, míg a bugaboo kagylós és azt pl.: a lányom utálta. Rém kényelmetlen lehet égnek álló lábakkal aludni.
Ugyanakkor a priam elég súlyos.
Nekem a cybex eezy s twist tetszik most nagyon a full kocsik közül.
Nekünk cybex esernyőkocsink van, imádjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!