Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kinek mennyi idő után jött...

Kinek mennyi idő után jött össze az első baba? Vannak esteleg bevált praktikák?

Figyelt kérdés

Progeszteron hiányom van, szedek rá gyógyszert .

4.hónapja nem jön a baba, nagyon el vagyok keseredve.

2023. febr. 22. 19:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor a duphastont így szedni felesleges, ha ennyire változó a ciklusod. Keress egy normális, hozzáértő endokrinológust!

Mik lettek a cukor-inzulin értékeid?

2023. febr. 23. 17:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem nincsen, de egy időben gyanakodtak rá. Akkor azt mondták, hogy szinte mindig együtt jár inzulinrezisztenciával. Így ha még a cukrod és az inzulinod is rendben, érdemes kipróbálni az IR diétát, akár csak 3-6 hónapra, hogy megnézd segít e valamit. Elvileg, ha 3-4 hónap múlva eltűnnek a ciszták, akkor az a baj.
2023. febr. 23. 18:02
 13/15 kajitani ***** válasza:

Az első babára fél évet vártunk, szedtem méhpemőt,nagyon odafigyeltünk hogy jó időben legyünk együtt stb., mégis fél évbe telt.

Az egyik "barátnőm" mondta is,hogy szerinte ez már meddőség...

A tesónak is abban a tudatban "álltunk neki",hogy hónapokig tart majd. Hát... elsőre sikerült. Ikrek.

2023. febr. 24. 06:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Én is szedtem duphastont (Endocare-es endokrinológus írta fel)... 🐎💩-t sem ért.

4 hónap az viszont még tényleg semmi, próbálj egészségesen étkezni, sportolni, másra koncentrálni.

2,5 éve próbálkozunk, tudom milyen nehéz, de csak egyre nehezebb lesz, még az elején a legkönnyebb és legérdemesebb lazábbra venni, és akkor lehet nem is lesz később :)

2023. febr. 24. 13:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Mert a progeszteron hiány, akkor fog megszűnni, ha helyreáll a hormonháztartás, ami általában a pajzsmirigytől függ. Nekem Naszódy Péter nélkül nem lenne gyerekem.
2023. febr. 24. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!