Önzőség lenne tőlem?
Ma derült ki, hogy megint nem jött össze a baba, sokadik próbálkozás után:( lelkileg ma emiatt nem vagyok a toppon, síró görcseim vannak.
Ma elegem lett az egész világból. Nem csak emiatt, más dolgok is stresszelnek.
De, nagyim aki anyukámmal lakik ma egész nap hívogat. Az elmúlt 2 hétben róla szólt minden, miatta idegeskedtem mert kórházban volt és a kiszáradás határán állt. Mindennap beszélünk. Már otthon van, anyukámat készíti ki idegileg. Általában engem is amikor a folyamatos panaszt hallgatom telefonban. Tudom, addig örüljek amíg panaszkodik. De ma nem vettem fel a telefont. Képtelen lettem volna ma vele foglalkozni.
Megengedhetek magamnak csak ma ilyen viselkedést? Megengedhetem azt, hogy ma magammal foglalkozzak csak? Én nem ilyen vagyok, lelkis vagyok és mindent magamra veszek, ezek miatt szégyellem hogy ma nem foglalkoztam még pár perc erejéig sem a nagyimmal :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!