Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Férfinél magas prolaktin szint?

Férfinél magas prolaktin szint?

Figyelt kérdés

Férjemnek enyhén magas lett és valószínűleg ezért van kevesebb spermiumja. Írtak fel neki Bromocriptint, most kezdte el szedni. Szerintetek megoldódik ettől a probléma és összejön természetes úton a baba?

Én voltam sok-sok vérvételen és átjárhatóságin, nekem is a prolaktin volt magas, de azon kívül minden jó volt, én is szedek rá gyógyszert és így lement megfelelő szintre.

2023. febr. 16. 12:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az okot, azaz a kiindulási problémát biztosan nem fogja megoldani, akármi is az. De igen, elképzelhető, hogy a tüneti kezelés hatására javulnak az esélyeitek.

Milyen étrenden vagytok, ha megkérdezhetem?

2023. febr. 16. 18:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Nincs konkrét étrend, házi koszt van. :D Annyi, hogy igyekszünk változatosabban enni, mindennap eszünk gyümölcsöt meg salátát.
2023. febr. 16. 20:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Ebből nem tudtam meg, hogy miket esztek és milyen alapanyagokból 😂

Mindegy. Vannak élelmiszerek, amik kifejezetten rossz hatással vannak a hormonháztartásra. Kb a nagyüzemi állattartásból származó összes hús, a nem bio zöldségek és gyümölcsök, a tejtermékek, a feldolgozott élelmiszerek, és a nem (megfelelő ideig) kovászolt kenyerek, finomított pékáruk. Vannak akik érzékenyebben reagálnak bizonyos környezeti hatásokra. Mivel mindkettőtöknél gyakorlatilag ugyanaz a tünet, valószínű, hogy a kiváltó ok is megegyezik.

2023. febr. 17. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!