Férfinél magas prolaktin szint?
Férjemnek enyhén magas lett és valószínűleg ezért van kevesebb spermiumja. Írtak fel neki Bromocriptint, most kezdte el szedni. Szerintetek megoldódik ettől a probléma és összejön természetes úton a baba?
Én voltam sok-sok vérvételen és átjárhatóságin, nekem is a prolaktin volt magas, de azon kívül minden jó volt, én is szedek rá gyógyszert és így lement megfelelő szintre.
Az okot, azaz a kiindulási problémát biztosan nem fogja megoldani, akármi is az. De igen, elképzelhető, hogy a tüneti kezelés hatására javulnak az esélyeitek.
Milyen étrenden vagytok, ha megkérdezhetem?
Ebből nem tudtam meg, hogy miket esztek és milyen alapanyagokból 😂
Mindegy. Vannak élelmiszerek, amik kifejezetten rossz hatással vannak a hormonháztartásra. Kb a nagyüzemi állattartásból származó összes hús, a nem bio zöldségek és gyümölcsök, a tejtermékek, a feldolgozott élelmiszerek, és a nem (megfelelő ideig) kovászolt kenyerek, finomított pékáruk. Vannak akik érzékenyebben reagálnak bizonyos környezeti hatásokra. Mivel mindkettőtöknél gyakorlatilag ugyanaz a tünet, valószínű, hogy a kiváltó ok is megegyezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!