Fehérjeport iszok a stimuláció kezdete óta. Hétfőn leszívás. Leszívás után még iszom. Beültetés után is kell vagy lehet inni? Mert valahol azt olvastam hogy Beültetés után már nem javasolt mert gátolja a megtapadást.
12 petesejtet tudtak megtermékenyíteni, abból 6 termékenyült meg.
3. napig mind a 6 elment.
Egyet beültettek 3 naposan (hétvége lett volna az 5. nap), ez nem sikerült.
(Mondjuk az 1 db 3 napossal 10% az esély, szóval nem is csoda)
A maradék 5-ből 3 jutott el az 5. napig, ők fagyasztva vannak, kövi ciklusban megyek egyért.
Sziasztok! Csak egy kis csoda. Persze még a java hátra van de....
1 maradt ami 3 napos volt. 6-8 sejtesek ilyenkor. A miénk 14 sejtes lett 3. Napra.
Úgy néz ki a sikeres a beültetés.
Erre az 1 db 3 naposra az embriológus 37% esélyt látott.
Hcg 230. Progi 190
Na de jó, látod lehet te leszel a példa rá, hogy van értelme 1db 3 napost is beültetni. :)
Szülés után majd írj a lombikos csoportokba, aki 1 db 3 napost kap azoknak tényleg bíztató példa lehetsz :)
Szia! Sok sikert kívánok neked, nagyon szorítok! Neked miért van lombik?🙏🏻
Hát én már gőgös dr úrhoz járok. Vele még az élet is megkönnyebbülés. Nagyon rendes! Ha közelebb lenne a magánrendelése csak is hozzá járnék😊
Én jövőhét csütörtökön megyek kontrollra. Nagy az izgalom. Remélem velünk marad a pinduri. Szívhangon vagyunk túl egyenlőre🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!