Fehérjeport iszok a stimuláció kezdete óta. Hétfőn leszívás. Leszívás után még iszom. Beültetés után is kell vagy lehet inni? Mert valahol azt olvastam hogy Beültetés után már nem javasolt mert gátolja a megtapadást.
Ezt a sikertelen első után mondta nekem.
Szerintem azért javasolja elsőre a rövidet, mert ha kisebb beavatkozással is sikerül, nem kell feleslegesen terhelni a szervezeted. A másiknál ugye egy másik fajtát szúrni kell már előző ciklus második felétől.
Max ha ez nem sikerül (de drukkolok, hogy igen), akkor ragaszkodj a hosszúhoz másodszorra.
A győri Kaáli vs. PRI kérdésben én hallottam az ellenkezőjét is. Szerintem mindenki arra esküszik, ahol sikerült. Volt egy csaj, akivel első leszíváskor voltam egy szobában, ő pl. győriként Győrből járt le, mert neki meg az nem jött be.
De a PRI-n is sok másik doki van. Esetleg próbálj ki másokat is.
Nekem az első lombiknál 225NE dózissal indultunk, majd mikor nem indultak be jól tőle, az első uh utántól dupla dózist kellett, de sajna akkor már nem sokat javított a helyzeten, mármint több nem indult el. Ez lutri. Nem akarják rögtön nagy adaggal, hisz első lombiknál nem tudhatják, hogyan reagálsz.
Igen, a hosszú protokollnál sikerült. De szerintem leginkább azért, mert ott már blasztocisztákat ültettek be. Rövid protokollnál is lehet blasztociszta, csak én nem mertem kockáztatni azzal 2 db-bal, hátha nem jutnak el 5 napig.
Ez tényleg szuper, nálad is bejött akkor, hogy még elindult pár tüsző. 🙂
Drukkolok a holnapi telefonálásnál!
Ne legyen legközelebb, de ha mégis lesz, akkor a fehérje port csak a stimuláció végén kezdjed inni, a nagymennyiségű fehérje bevitel gátolja a tüszők növekedését.
A fehérje bevitel "csak" arra kell hogy a hiperstimulációs tüneteket megelőzze/javítsa, azok pedig csak leszívás után jelentkeznek.
Nekem a PRI-ben László doktor áll elsőre hosszú protokollom volt. (nem volt inszem sem endometriózis miatt, 30 alatt vagyok). 100 egység Ovaleapet szúrtam, szóval még hormont is kevesebbet kaptam.
Szerintem egyáltalán nem az árán vagy a hormonterhelésen múlik kinek milyen protokoll lesz, hanem pont azon hogy az adott eredményekkel és az adott betegséggel melyikkel nagyobb az esély a sikerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!