Inszemináció/lombik előtti stimulációnál is van tojásfehérjeszerű hüvelynyák?
Nekem nincs természetes ciklusom, bármikor indítható. Hormonjaim a béka feneke alatt vannak, de szó szerint. Ezért vagyok nehezen stimulálható, de kétszer már sikerült, amiből lett is baba.
6.napja szúrom a szurit. 12 napig szúrtam anno és mintha úgy rémlene ilyenkor már volt nyák.
Megszakításos vérzést sem idéztek elő nálad fogamzásgátlóval? Nekem sem volt 8 hónapja vérzésem, mikor a lombikot kezdtük. Előtte fogamzásgátlót szedettek, és mikor megjött, akkor indult a stimuláció 3. vagy 5. nappal.
Az 5. napi kezdetnél is 6. stimulációs napon az 11. nap, akkor még nem kell nyáknak lennie.
Nekem kb. a 12. stimulációs napon volt először lombiknál.
Azt mondta a doki h felesleges a megvonásos vérzés…Volt július végén egy stimuláció amit meg kellett szakítani, a sikertelensége miatt…. 12 nap szuri után is csak 10mmes lett a legnagyobb tüsző és 5mm a nyálkahártya.
Most emelt az adagon de már előre félek hogy megint nem lesz belőle semmi😔
Érdekes, a reprodukciós intézetben, ahova jártam, viszont alapfeltétele a stimuláció elkezdésének, hogy legyen mihez viszonyítani.
Lehet, hogy múltkor ezért volt sikertelen a stimuláció.
Lombikod van vagy inszeminációd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!