Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha nincs beültetès a lombiknàl...

Ha nincs beültetès a lombiknàl,akkor az beleszàmìt az 5 alkalomba?

Figyelt kérdés

Az első lombiknàl 3.nap ültettek vissza 2 embriòt,mert fèltek,hogy nem èri meg az 5 napot,de ìgy mèg el sem indult semmi.Màrciusban lesz a 2.lombikom ès megszeretnèm mondani majd a dokinak,hogy csak akkor kèrem vissza az embriòkat,ha elèrtèk az 5 napot.Fèrjemnèl vannak gondok.Mik a tapasztalatok?

Előre is köszönöm a vàlaszokat 😘

2023. febr. 6. 10:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

"Ùgy èreztem mintha selejtes lennèk,hogy normàlis petesejteket nem is tud a testem èrlelni"

Pontosan így voltam én is, 2 maradt a végére, nem is termékenyült meg több.

Én is leírtam magam az első lombik után, és semmilyen észérv nem hatott. Aztán a hosszú protokoll megcáfolt.

Neked is legyen így! 😊

2023. febr. 13. 09:09
 22/30 A kérdező kommentje:
20-asnak nagyon köszönöm 🙂 Remèlem engedèlyezni fogjàk a hosszù protokolt ès jobbak lesznek az eredmènyek😘😘
2023. febr. 14. 09:58
 23/30 A kérdező kommentje:
21-esnek:köszönöm ès gratulàlok a babàhoz 😘hàt remèlem engem is megtud càfolni 😘😘
2023. febr. 14. 10:00
 24/30 anonim ***** válasza:
Szia hogy vagytok?
2023. febr. 20. 11:55
 25/30 anonim ***** válasza:
Hello hogy vagytok?
2023. márc. 10. 23:17
 26/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok,hàt jòl vagyunk csak 1 hònappal csùszik a lombikunk,mert meg kell csinàltatni fèrjemnek a dns fragmentàciòt ès egy alap hormon vizsgàlatot.Remèlem nem lesz rossz az eredmènye.Ha neg lesz elvileg jövő hònap közepèn kezdünk.
2023. márc. 11. 08:07
 27/30 anonim ***** válasza:
Szia jajj , remélem minden rendben lesz,nagyon sok embertől hallottam most hogy ez a hónap így úgy csúszik nekik 😔 kitartást kívánok nektek és biztos minden oké lesz🥰✌️🍀
2023. márc. 12. 23:54
 28/30 anonim ***** válasza:
Szia hogy vagy?
2023. ápr. 8. 01:03
 29/30 A kérdező kommentje:

27-es köszönöm szèpen 😘Remèljük minden rendben lesz 😘

28-as köszönöm jòl vagyunk,szerdàn meg lesz pàrom dns fragmentaciòs eredmènye,majd csütörtökön megyek a 24.ciklusnapomon Dr. nőhöz ès ha minden igaz, akkor kezdünk is rövid protokollal, ha megjön kb 17.-e körül.Remèlem nem lesz olyan rossz az eredmèny,de ha el is kezdjük,akkor is majd mondom Dr nőnek,hogy csak az 5.napon kèrem vissza 😕Veled miùjsàg?

2023. ápr. 9. 08:24
 30/30 anonim ***** válasza:
De jó nagyon örülök neki, remélem minden rendben lesz és tudtok kezdeni és sikeres eredménnyel zárul❤️🙏 nálunk minden rendben🤗
2023. ápr. 10. 16:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!