Ha nincs beültetès a lombiknàl,akkor az beleszàmìt az 5
alkalomba?
Figyelt kérdés
Az első lombiknàl 3.nap ültettek vissza 2 embriòt,mert fèltek,hogy nem èri meg az 5 napot,de ìgy mèg el sem indult semmi.Màrciusban lesz a 2.lombikom ès megszeretnèm mondani majd a dokinak,hogy csak akkor kèrem vissza az embriòkat,ha elèrtèk az 5 napot.Fèrjemnèl vannak gondok.Mik a tapasztalatok?
Köszönöm a vàlaszodat :) hàny naposan sikerült? :)
2023. febr. 8. 10:47
12/30 anonim válasza:
10-es vagyok.
5 naposan kaptam vissza kettőt,így van most egy pocaklakóm.
Bár ez hosszú protokollal volt,doki szerint így nagyobb esélyem volt mert a rövid protokolnál a 3 napos is elindult de sajnos pár hetesen megállt..
2023. febr. 8. 11:59
13/30 A kérdező kommentje:
Gratulàlok ☺Boldog babavàràst 😘Remèlem nekem is vàltoztatni fognak valamit aminek pozitìv hatàsa lesz
2023. febr. 8. 22:46
14/30 anonim válasza:
Köszönöm ☺️ beszéld meg a dokival hogy szeretnéd ha elvinnétek az 5.napig persze lehet hogy nem élik meg( nálam is csak a fele maradt meg)de talán így valóban nagyobb rá az esély.
Sok sikert ès kitartást kívánok! 🙂
2023. febr. 9. 07:51
15/30 anonim válasza:
Szia én is lombikos anyuka vagyok,nekem nem lehetett választani,hogy 3 vagy 5 naposan kérem vissza őket,5 naposan kaptam őket addig vitték el őket. szorítok nektek 🙏🍀
2023. febr. 9. 09:28
16/30 A kérdező kommentje:
Remèlem nekem lehet vàlasztani mert,ùgy nincs èrtelme,hogy visszateszik 2 vagy 3 naposan ès bennem leàll a fejlődèsben.Ès neked hàny petesejted lett ès mindegyik elèrte az 5 napot? :)Siker volt?😘
2023. febr. 9. 14:15
17/30 A kérdező kommentje:
14-esnek: köszönöm szèpen ,hàt remènykedem a legjobbakban 😘😘
2023. febr. 9. 23:14
18/30 anonim válasza:
Nekem 12lett abból 7 indult el 5.napra maradt 2 belőle, őket kaptam vissza , azóta már 2,5 éves manók ❤️💙🙏kis vegyes páros,szurkolok neked nagyon
2023. febr. 12. 10:49
19/30 A kérdező kommentje:
Gratulàlok 😊😊😘köszönöm szèpen 😘😘 Règi àlmom vàlna valòra😊Sajnos elèg rosszul èrintett hogy rövid protokollal 2 maradt meg a hètből,őket is 3 naposan be kellett ültetni ès el sem indult semm.Ùgy èreztem mintha selejtes lennèk,hogy normàlis petesejteket nem is tud a testem èrlelni 😔😔
2023. febr. 12. 12:35
20/30 anonim válasza:
Igen nagyon sok embernek huzamosabb idő ameddig megtalálják azt hogy mivel hogy mennyire stimulálhato,de tartja a mondás 1is elég hogy baba legyen❤️🙏🍀sok sikert majd írd meg mi volt ❤️🙏🍀
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!